Gezondheid

Vitaelife Pharma Omega 3 – adviezen, opmerkingen, prijs,

17 maart 20175369

1.628 vetzuren – zijn stoffen die menselijk lichaam nodig, maar ze zijn niet deze onafhankelijk gesynthetiseerd. Deze componenten zijn opgenomen in vis, in het bijzonder zijn vet, sommige planten, groenten en plantaardige oliën.

Om deze stoffen kan alleen van voedsel, en ze snel oxideren en verliezen hun eigenschappen. Dat is de reden waarom het nuttig is om meervoudig onverzadigde vetzuren te nemen als voedingssupplementen.

De inhoud

Wat is het, waarom en wie moet deze supplementen

Omega 3 zuren zijn in het menselijk lichaam verschillende functies. In feite zijn ze de bouwstenen in het reproductieproces van cellen, maar ook deelnemen bij dergelijke werkwijzen als:

 • uitwerking van eicosanoïden biologisch werkzame stoffen die op hormonen; deze componenten zijn betrokken bij alle interne processen, hun gebrek aan inhoud leidt tot chronische ziekten;
 • omega-3 vetzuren zijn actief bij het bouwproces cellen als onderdeel van celmembranen, in het bijzonder noodzakelijk omega 3 voor hersencellen, sperma, netvlies en cardiovasculaire systeem;
 • vorm energie: uittrekking vetweefsel snel aftappen van de meter en, indien nodig, maakt omega 3 geen invloed op het gewicht, maar door het lichaam gebruikt als extra reserve, die te allen tijde kan worden gebruikt;
 • voor de vorming van hersencellen bij kinderen, waaronder omega-3-zuur gegeven aan zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven;
 • het geheugen, aandacht, snelheid van denken bij kinderen en volwassenen te verbeteren;
 • te verjongen en het immuunsysteem van het lichaam te versterken.

Uit het voorgaande volgt dat het nemen van omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren die nodig zijn voor kinderen en volwassenen, als gevolg van voedsel om ze in voldoende hoeveelheid is moeilijk, en zij betrokken zijn bij een groot aantal belangrijke lichaamsfuncties en in de bouw van nieuwe cellen .

Farmacologische werking, de samenstelling, ontkistings-

In de eigenschappen, omega-3-vetzuren tot biologisch actieve additieven. Ze stimuleren de immuniteit, verminderen cholesterol, triglyceriden, lipoproteïnen, het verbeteren van de stofwisseling.

Bovendien, omega 3 heeft cholesterolverlagende, antihypertensieve, anti-atherosclerotische, protivopsoriaticescoe eigenschappen. Ook dit additief vermindert het risico van ziekten zoals atherosclerose, cardiovasculaire en reumatische ziekten, trombose als gevolg van het feit dat in het lichaam te verhogen of te verlagen bepaalde stoffen, namelijk:

1.628 vetzuren voornamelijk te vinden in de behandeling van zalmen. Ze werden gevonden in andere rassen, maar er is minder concentratie.

Deze stof is vetoplosbaar. Typisch het additief afgifte capsules, waarbinnen er visolie in zuivere vorm of gemengd in een verhouding met plantaardige olie en vitaminen.

De schaal is gemaakt van gelatine, zodat het opgeloste reeds in de maag. Capsules zijn verpakt in doordrukstrips en dozen of in flessen van donker glas, zodat ze niet oxideren in het licht en niet verliest zijn heilzame eigenschappen.

Indicaties en contra-indicaties

DieetSupplement omega-3 is aangetoond dat mensen met obesitas, diabetes, hypertensie, atherosclerose. In het complex behandeling en preventie van hart- en vaatziekten en tromboflebitis. Om droge huid, haaruitval en broos haar, roos, en ook dergelijke huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis en anderen te bestrijden.

Supplement is mogelijk vanaf de leeftijd van 12.

Als u overgevoelig componenten van het geneesmiddel, met inbegrip van als u allergisch zijn voor vissen, en in aanwezigheid van een acute infectie van het maagdarmkanaal, wordt een suppletie gecontra-indiceerd.

Toepassingsinstructie voor kinderen en volwassenen

Volwassenen en kinderen worden aangemoedigd om de drug te nemen voor elke maaltijd, namelijk drie keer per dag 1-2 capsules. Als u wilt, kunt u drinken omega 3 water.

Bijwerkingen en een overdosis

De drug omega-3 heeft geen noemenswaardige bijwerkingen bij correct geconsumeerd. Het enige ongemak zal visachtige smaak in verband met het basismateriaal om een ​​additief te creëren -. Visolie

In geval van overdosering, er een overmaat van vitamine A en D in het lichaam, en maagklachten en bloedneus. Ook misselijkheid, een opgeblazen gevoel en braken.

Drug interactions, speciale instructies

Omega 3 is compatibel met alle drugs, mag echter niet tegelijkertijd worden genomen aan te vullen met een vitamine complex om overdosering te vermijden. Als u twijfelt over de compatibiliteit, is het beter om uw arts te raadplegen.

De meest populaire drugs met omega 3

Preparaten die omega 3-vetzuren produceert veel fabrikanten. Denk aan de meest populaire van hen.

 1. “Omega 3 Doppelgerts actief” is een capsule die niet alleen een complex van poly-onverzadigde vetzuren en vitamine E ten opzichte van de norm “omega 3 Doppelgerts Activa” bevat 50% van de dagelijkse behoefte van vitamine E en ongeveer 24% tarief van omega 3. Heeft u een speciale focus op het cardiovasculaire systeem van het lichaam. Laat het product in donkere flessen van 30 en 80 capsules. De gemiddelde kosten van de verpakking van 30 stuks is 300 roebel.
 2. “Omega 3/06/09” – complex supplement met visolie, omega 3, 6 & amp; 9 en lijnzaadolie, vitamine E, zaadolie bernagie. Door zijn samenstelling, “omega 3-6-9” en heeft tonic en verjongende effecten op het lichaam. Het geneesmiddel is verkrijgbaar in ondoorzichtige potten, plastic 90 stuks per verpakking. De prijs voor een geneesmiddel de gemiddelde is 1.400 roebel.
 3. “solgar omega 3” capsules met verschillende concentraties van omega 3. Verkrijgbaar in donkere glazen houder 30, 60 en 90 eenheden respectievelijk. Heeft u een hogere concentratie van voedingsstoffen. Prijs voor 30 stuks in het bereik van ongeveer 1400 roebel.
 4. “Omega 3 Vitrum Cardio” – vetzuren op het cardiovasculair systeem te verbeteren. Geproduceerd in hoge concentraties omega-3 in de vorm van capsules, 60 stuks per fles. Elke verpakking van het geneesmiddel kost ongeveer 1300 roebel.
 5. “Aquamarine omega 3” – zorgvuldig gezuiverde visolie met een hoog gehalte aan vitamine E en D release “aquamarijn omega 3” pakje van 60 stuks, de gemiddelde kosten voor een pakket is ongeveer 600 roebel
 6. .

De kosten van de drug is heel anders dan het land van herkomst, merk, kwaliteit van de grondstoffen (de goedkopere vis gebruikt, hoe makkelijker en goedkoper het medicijn, en vice versa).

Consumenten adviezen

Voedingssupplement omega-3 is heel populair onder het volk en heeft vele adviezen.

We hebben in Sakhalin alle mensen zijn erg gezond, dus ik was erg verrast toen tijdens de zwangerschap de dokter mij aangeboden aan levertraan drinken. Vis op de tafel had altijd veel, maar blijkbaar geassimileerd allemaal slecht. Dankzij het tijdig advies van een arts, ik bevallen van een gezonde baby en zwangerschap bovendien. Hoewel, ik moet bekennen, om capsules slikken in het ochtendmisselijkheid was het moeilijk omdat smaak en geur.

Veronica, 28 jaar oud, Sakhalin

Regelmatig reizen naar Moskou om uitgeputte werken, immuniteit helemaal niet meer het zweren af ​​te weren. Daarom is mijn keuze in de apotheek viel op de omega-3 vetzuren. Ik weet niet wat de essentie van het effect, maar een lange reis en nerveus begon aanzienlijk beter en veiliger te maken, zelfs zonder verdoving.

Juliana, 32 jaar oud, Zelenograd

En ik heb het niet helpen veelgeroemde onverzadigde vetzuren. Misschien heb ik niet gekocht, maar naast dat de geur is erg raar en sterk, boeren en nasmaak, en geen overtuiging. Skin Slough af en gaat verder. De eerste keer dat zelfs zoiets als een uitslag gegoten, maar het snel voorbij.

Iryna, 20 jaar oud, Volgograd

Mijn vrouw kon geen kinderen krijgen, liepen rond een bos van artsen, ging veel testen. Op het einde, vond dat het probleem me. Het hebben verzameld zal in een vuist, heb ik besloten om te gaan op een gezonde voeding, om de modus van de dag in te stellen. Niet zonder supplementen en vitaminen. Het effect was niet onmiddellijk, maar ik kan zeggen dat nu hebben we een jongen, zoon. Ik denk dat de verdienste van omega-3 hier hebben.

Igor, 39 jaar oud, Sebastopol

Eerder was een atleet, sterk en gezond, maar met de leeftijd zwak geworden at all. Vooral het hart gepompt. Nadat ik werd gediagnosticeerd met een hartaanval, begon ik zorgvuldig toezien op de gezondheid en probeerde om snel te herstellen. Nam verschillende supplementen, met inbegrip van visolie “omega 3 Doppelgerts Asset.” Nu hart niet klagen, alles is rustig en niets doet pijn.

Vladimir, 51 jaar oud, Smolensk

Enkele nuttige aanvullende informatie kan worden gevonden in de volgende video.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *