Schoonheid

Uniderm – beoordelingen, commentaren, prijs,

groep van geneesmiddelen gebruikt extern – glukokorticosteroidov. Uniderm zalf wordt gebruikt bij de behandeling van de huid in dermatologische ziekten en tekenen. Het geneesmiddel wordt lokaal toegepast op het getroffen gebied. Het bestrijdt effectief ontstekingen, zwellingen op de huid.

In de samenstelling is mometason inducerende eiwitten die fosfolipase A2 die een gemeenschappelijke naam remmen – lipocortine. Vanwege de regeling van de biosynthese van prostaglandinen en leukotriënen, voor het ophangen van de afgifte van arachidonzuur.

release vorm en compositie Uniderm

De drug is beschikbaar in de vorm van een zalf of crème. Verpakt in aluminium buizen, met een capaciteit van 15 tot 30 g. Zij op hun beurt, gestapeld in een kartonnen doos met gedetailleerde instructies.

Smell hebben een dikke, homogene witte stof niet. Er zijn geen onzuiverheden. 1 gram zalf 1 mg hoofdsubstantie, een belangrijk therapeutisch effect van mometasonfuroaat. De crème bestaat uit titaniumdioxide, witte petrolatum, gezuiverd water, cetostearylalcohol, makrogol.

Vakantie Uniderm apotheken gebeurt alleen wanneer u een recept. De opslag moet geregeld worden buiten het bereik van kinderen. Omgevingstemperaturen 15-25 C na 2 jaar, in verval.

Indicaties voor gebruik met Uniderm

Vaak rijst de vraag: waarom gebruik maken van de zalf. Mits Alleen voor uitwendig gebruik voor huidziekten:

 • atopische dermatitis;
 • weeping eczeem;
 • jeuk van de huid;
 • ontstekingsprocessen die niet vatbaar zijn voor behandeling met andere middelen;
 • insectenbeten;
 • allergische reacties.

Zwangerschap en borstvoeding. Uniderm

Het onderzoek naar de veiligheid van het gebruik van de crème van Uniderm tijdens de zwangerschap en borstvoeding niet zijn gedaan. Het is bekend dat GCS dringt door de placenta. Beter niet om de drug op lange termijn te gebruiken en om de dosis te gebruiken tot het minimum bedrag te beperken.

Als u wilt om de drug te gebruiken bij vrouwen die borstvoeding geven van borstvoeding stopt tijdens de behandeling. Het proces van het gebruik van Uniderm moet de patiënt de arts te controleren.

Op het internet zijn vele discussies van de ziekte psoriasis. Als de patiënt heeft een milde vorm van stoornissen, vaak hij liever hormonaal middel niet te gebruiken. Als gevolg van de efficiëntie en de snelheid van de werking van het geneesmiddel veel mensen kiezen voor deze methode van de behandeling.

In veel gevallen kunnen patiënten worden alleen die hormonale agens uitgehard. Maar om dergelijke geneesmiddelen gebruikt u een specialist afspraak te maken. Zelfstandig gebruik wordt niet aanbevolen.

Unirem, is een medicijn voor de behandeling van kinderen. Het wordt vaak gebruikt om de huid bij kinderen te verbeteren. Atopische dermatitis is een van het gebruik voor kinderen. Therapy dat de drug gebruikt vaak vereist speciale aandacht in de uitvoering ervan.

Gebruik instructies Uniderm

Uniderm de verklaring als volgt: behandeling moet zelfs na een paar dagen verdwenen de symptomen voort te zetten. U kunt blijven gebruiken Uniderm tot dan, totdat je ontsteking. Maar om de duur van het gebruik van het geneesmiddel te boven gaan is het niet waard.

Het is beter om te voorkomen dat het aanbrengen van zalf in de buurt van de ogen, dus dat was niet in het slijmvlies. Het is waarschijnlijk dat na het aanbrengen van de crème kan irritatie van de huid veroorzaakt door de aanwezigheid van propyleenglycol veroorzaken. Om de dosis van Unirea langzaam te verminderen, om te voorkomen dat het syndroom van een ricochet voorkomen en leiden tot dermatitis.

Voor de effectieve werking van het geneesmiddel is:

 1. Een grondige wegwassen de beschadigde huid en droging met handdoeken;
 2. De toepassing van een klein gedeelte van undevit een dunne laag op het gebied dat is aangetast door de ziekte en het wrijven massagebewegingen;
 3. Het wrijven totdat het niet meer dan 1 keer per dag wordt geabsorbeerd;
 4. OL>

  Uniderm – de medicatie topische toepassing op de huid. Het kan worden aangebracht op schone en droge huid. Passende wrijven consistentie tot de vorming van een dunne laag. Het is belangrijk dat de zalf volledig geabsorbeerd, zodat een lange massage bewegingen zal zeer nuttig zijn.

  De behandeling wondermom zou een maximum van 7 dagen duren. In het geval van het gebrek aan resultaten na enkele dagen van toepassing, is het noodzakelijk om naar de dokter en verduidelijking van de diagnose. De arts zal de effectiviteit van de middelen te evalueren en zo nodig zal de therapie aan te passen.

  Oplossing niet voor kinderen jonger dan 6 maanden. Na zes maanden en maximaal 2 jaar, kan de cursus duren tot 5 dagen. Het gebruik van de drug in de afspraak moet je beseffen dat er een risico voor de functie van de hypofyse-bijnier-systeem te remmen, en dus verhoging van de kans op een ontmoeting met het syndroom van Cushing.

  een hoge verhouding van huidgebied gewicht is een symptoom van de ziekte. Langdurige blootstelling van de zalven van deze soort op de huid, kan leiden tot een verminderde ontwikkeling en groei. Om de drug, maar slechts een korte tijd te gebruiken.

  Speciale instructies Uniderm

  De kans dat een patiënt vertonen een systemisch effect van corticosteroïden treedt bij de toepassing zalf op een groot oppervlak van de huid. Met name bij langdurig gebruik. Verhoogt met het gebruik van afsluitende verbanden over het gebied. Daarom is het beter onder toezicht van een arts om de symptomen van hypofyse-bijnier-systeem en veranderde therapie tijdig te identificeren te behandelen.

  Overdose Uniderm

  In geval van overdosering, de kans op secundaire bijnierinsufficiëntie en andere aandoeningen van HPAS sterk verhoogd. De behandeling dient symptomatisch te zijn, om de elektrolyt evenwicht aan te passen.

  Contra-indicaties en bijwerkingen Uniderm

  Uniderm is een geneesmiddel dat moet worden toegepast volgens de gebruiksaanwijzing die wordt meegeleverd.

  Volgens de informatie waarover zij beschikt, Uniderm kan niet worden gebruikt voor:

 • periorale dermatitis;
 • uitslag op de huid die worden veroorzaakt door een virus of schimmelinfectie;
 • Incidentele acne;
 • tuberculose;
 • huiduitslag en zwelling op de huid die als gevolg van de werking van vaccins verscheen;
 • de zwangerschap en borstvoeding;
 • neproshenoy afzonderlijke elementen van de samenstelling;
 • ernstige leverziekte, gepaard met schendingen van de functies;

De drug heeft een goede verdraagbaarheid bij patiënten. Het optreden van nevenreacties mogelijk bij mensen die hebben individuele gevoeligheid voor componenten en crèmes. In zeldzame gevallen kan een huiduitslag, verhoogde haargroei op de plaats van toepassing, peeling, folliculitis, acne, verminderen pigmentatie.

Prijs Uniderm

Kopen Uniderm in de apotheek van Moskou voor een prijs van niet minder dan ….

analogen

Cream Uniderm is een geneesmiddel dat geen volledige analogen heeft. Maar er zijn instrumenten die in staat zijn in sommige gevallen om het te vervangen. U kunt gebruik maken van een van de crèmes: Elokom, Silcare, Gitan-N, Mamat. Met behulp van instructie voor elke analoge, kunt u zien hoe goed het is geschikt voor een bepaald geval.

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *