Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, meningen, opmerkingen, prijs, waar te kopen,

FONT>

In de silaan Willson Guard componenten op basis van Milanovich polymeren kunnen de gezondheid schaden.

Wanneer u werkt vasthouden aan de basisregels van persoonlijke veiligheid:

1. De behandeling dient buiten of in een goed geventileerde ruimte.
2 worden uitgevoerd. Alle handelingen met betrekking tot de toepassing van alleen uit te voeren met beschermende handschoenen.
3. Laat silaan Guard niet bloot op de blootgestelde huid en kleding. Als om dit te voorkomen is mislukt, onmiddellijk wassen de getroffen gebieden met warm water.

Algemene instructies silaan Guard

Niet openen bij voorbaat! Wanneer u op lekkage – verliest zijn eigenschappen

.

De behandeling mag alleen het oppervlak aangebrachte verflaag.

Mis samenstelling glas, chroom, rubber afdichtingen, dln ongelakte kunststof niet aan.

Al het werk wordt uitgevoerd met het gebruik van een schone lederen doek (microfiber).

Gesloten verpakking bewaard in een donkere plaats bij een temperatuur tot 40 ° C rechtop.

HOUDEN AAN DE TIJDSINTERVALLEN!

Spring / autumn in de schaduw (10 ° C ~ 20 ° C).

 • De polymerisatietijd is 10 minuten.
 • Tijd doekje om 5 minuten.

Summer in de schaduw (20 ° C ~ 35 ° C).

 • De polymerisatietijd is 5 minuten.
 • De tijd wipe – 3 minuten

.

Niet gebruiken op hete oppervlakken en in direct zonlicht!

Winter in de zon (minder dan 10 ° C).

 • De polymerisatietijd -. 15 minuten
 • Tijd veeg 10 minuten.

Niet verwerken bij lage temperaturen!

omgaan met de AUTO IN PARTS

 1. Doors (zijoppervlak)
 2. De kap
 3. Dak
 4. De stam en de achterkant van de auto.
 5. OL>

  Technology toepassing silaan Guard

  Na de verwerking, de sterkte van de bekleding wordt vergroot door zonlicht. De vloeistof is bedoeld voor eenmalig gebruik. Drukverlaging van het flesje de samenstelling is niet onderworpen aan langdurige opslag.
  Na de behandeling is het raadzaam niet om de auto te wassen voor 1 week. In een week kun je de auto te wassen, zelfs in een automatische wasstraat. In de toekomst, ga je naar de wasstraat.
  Na behandeling niet schurende Pools. In het geval dat het schuurmiddel was nodig opnieuw toepassen silaan Guard.
  Het effect wordt niet bereikt indien laat drogen gedurende lange tijd zonder vegen.

  Foto’s / video’s van de oorspronkelijke set SG

  Ik wil een persoonlijke ervaring met de Japanse vloeibaar glas silaan Guard delen. Tijdens de bereiding van het lichaam die op de camera de conditie van de lak voordat de coating na de feitelijke werkzaamheid van het product te beoordelen. Alles werd uitgevoerd volgens de instructies (kwam in de kit).

  Dus, zoals aanbevolen in de instructies, reed naar de auto te wassen om een ​​grondig uit te voeren reinigen van het lichaam. Hebben gemaakt van de dienst – verwijdering uit het lichaam van de bitumen en teer. Mijn auto is niet oud (2 jaar), zo veel voorbereiding en de voorlopige diepe polijsten niet nodig is. Als u steenslag, dan zul je nodig hebt om schoon te maken en verf.

  Na reiniging liet de machine gedurende de nacht volledig drogen verkregen. Absoluut schoon en volledig droge ondergrond is de belangrijkste voorwaarde voor het succesvol gebruik van de Japanse poetsmiddelen.

  De volgende dag en de tweede etappe! Tijdens de nacht het lichaam perfect droog. Ik voorzichtig afgeveegd met een vochtige microfiber doek onmiddellijk droog afvegen met een doek. Gefilmd als LPK. Zoals u kunt zien, het lichaam heeft een lichte krassen, kleine slijtage, verbleekte kleuren.

  Doorlooptijden doorgebracht in de buurt van de parkeergarage onder de blote hemel, de warme herfst weer maakte het mogelijk. De temperatuur is 10 graden, geen wind, geen wolken. Met op de straat in temperaturen onder nul wordt niet aanbevolen door de fabrikant. Em>

  Eerst identificeerden de sequentie van het bekleden van de spatborden, deuren, motorkap, dak (verdeeld in twee delen), de romp. Nu komt in het spel silaan glas guard. Eerst wordt de spray samenstelling grondig meerdere malen geschud. Vervolgens gelijkmatig en longitudinale bewegingen van het product op het oppervlak van een speciale spons (kwam in de kit). Schilder dan de samenstelling op het element, aandachtig kijken, om te voorkomen dat er gaten veroorzaakt aan het gereedschap is visueel gezien op het lichaam. Te drukken of RUB is niet nodig.

  Zoals later bleek, de behandeling van het lichaam van de auto dit deel – kan niet makkelijker! Het wordt verspreid en raspolirovyvayut gemakkelijk. Ik had de ervaring van het gebruik van vloeibaar glas Glass Guard, is het veel moeilijker raspolirovyvayut.

  Na behandeling met de samenstelling van lichaamsdelen in een enkele laag, middelen (gebruik een volume van 57 ml) was ongeveer de helft.

  Dus, als alle uit met de fabrikant van de techniek, één dergelijke houder is voldoende voor de behandeling van het lichaam in twee lagen. Maar de tweede laag kan worden aangebracht nadat ten minste een uur na de eerste vegen.

  gepolijst en krijgt een spiegel!
  Vervolgens wachtten 10 minuten, de aangebrachte samenstelling is opgedroogd en begon te vegen.

  Een complete set van de Japanse dekking opgenomen voor deze meest bijzondere microfiber. Raspolirovka uitgevoerd zonder druk licht. Gewerkt met lichaamsdelen in dezelfde volgorde als bij het aanbrengen van de samenstelling.

  Het hele proces van het aanbrengen van vloeibare glas kostte me ongeveer twee uur. Hij werkte langzaam en zorgvuldig. Het effect van deze onafhankelijke dealer indruk op mij 100%! De machine is een heldere uitstraling verworven, flitste als een spiegel.

  Zie foto’s voor en na silaan Guard

  Present eerder krassen, schrammen niet te zien. Zij zijn niet! Mijn auto was zo goed als nieuw. Het doel is bereikt, het lichaam van mijn auto is goed beschermd tegen kleine krassen, spinnenwebben, krassen solide microfilm.

  Op de video, probeerde ik het goed om de resulterende spiegel effect. En zo’n prachtige glans na 1 laag van de Poolse silaan Guard!

  Ik heb ook vastgelegd op video door een afstotende film. De hydrofobe eigenschappen van ze is echt geweldig. Zoals aanbevolen, is de auto niet gewassen voor een week. Gedurende deze tijd, het stof op het lichaam passen gelijkmatig, maar de regen had haar schoon gewassen.

  Ik herinner u eraan dat de fabrikant niet wordt aanbevolen om de auto te wassen na behandeling met vloeibaar glas binnen 1 weken.
  De film nodig heeft om volledig te verharden, zodat exploiteren auto na behandeling, maar zonder een wastafel!

  Na een maand van actieve werking van de machine te wassen, het resultaat is hetzelfde – ze ziet er ook prachtig
  Heldere kleuren, mooie glans, geen krassen, geen slijtage.. Modder, water, zoals direct beginnen stromende. Nu is het veel minder waarschijnlijk naar de auto te wassen, als de auto langer schoon blijft.
  Result. Het werkt echt perfect Japanse product dat is sparen voor een auto en portemonnee!

Dit vind je misschien ook leuk...