Nieuws

Provocative Gel – adviezen, opmerkingen, prijs,

Hallo, mijn naam is Eugene en ik ben een gelukkige vrouw. Ik ben al 5 jaar getrouwd en mijn man ook. Maar de laatste tijd seks is zo mechanisch dat niet langer te brengen plezier geworden. Het feit is dat voor het huwelijk we waren in een relatie voor 3 jaar en de passie nog in de zorgeloze bachelor leven. Zelfs niet passie, en kansen. En nu, we zijn jong, mooi, we hebben een prachtige zoon, maar seks werd saai en oninteressant.

Natuurlijk, alle geheimen van damesbladen werk, maar niet voor lang. Dus ik werd gedwongen om te gaan naar extreme maatregelen en kreeg de gel “provocatie”. Dankzij hem, kan ik met trots noem mezelf een gelukkige vrouw.

Wat is de gel “provocatie” en waarom kopen

Gel “Provocatie” is een stimulerende crème die het mogelijk maken om de seksuele daad te verlengen en maken het levendiger sensaties voor beide partners. Bij de mens produceert het effect van de uitbreiding, maar voor vrouwen is het een geschenk uit de hemel. Voordelen die u kunt tellen, maar hier zijn enkele van hen:

 1. De crème helpt om een ​​orgasme te gemakkelijk te bereiken.
 2. De vrouw in staat zal zijn om te voelen wat meerdere orgasmes.
 3. Regelmatig gebruik heeft een stimulerend effect en helpt de partner makkelijker om de piek van plezier te bereiken.
 4. verhoogt de gevoeligheid van de erogene zones.
 5. aanzienlijk verhoogt de kans op plezier in tandem met een partner.
 6. Het vet treedt onmiddellijk na applicatie.
 7. OL>

  Gezien de hierboven geschetste voordelen, de wens om gel “provocatie” te kopen ontstaat aan elke intelligente vrouw. Ik bezweken aan deze wens en hebben geen spijt van.

  Waarom vrouwen niet het gevoel plezier tijdens de normale geslachtsgemeenschap

  Helaas is het niet ongewoon wanneer een partner krijgt plezier in seks, op een moment dat de partner het einde niet kunnen bereiken. De redenen hiervoor zijn talrijk en vaak is het niet eens een partner. Volgens de statistieken, slechts 11% van de vrouwen echt genieten van seks elke keer dat het gebeurt. De rest is banaal lijden. Waarom gebeurt dit?

 • 45% van de vrouwen zijn op hun emoties. Veel stress, psychologische stress en vermoeidheid kunnen niet ontspannen tot het einde. Geslachtsgemeenschap plaatsvindt als door hen, de belangrijkste ding dat de man was tevreden.
 • 31% van de vrouwen zijn van mening dat niet passen bij haar vaste partner. Natuurlijk, deze beslissingen hebben een recht om te bestaan. Maar in alle seksuologen beweren dat elke reiziger op een hele reeks van gevoelens tijdens de seks kan beleven. Natuurlijk, als deze vrouwen hebben een eenmalige aansluiting aan de zijkant, worden voldaan. Maar het werkt heel andere factor: de adrenaline, de nieuwe partner, angst en extreme. In gevestigde relaties, lijkt alles vers, en hebben dus gedachten van incompatibiliteit.
 • 16% niet in staat zijn om volledig open, zelfs in langdurige relaties. Helaas is het niet ongewoon voor meisjes te verlegen om te kleden voor je partner, hebben sex onder een deken en zonder licht. Natuurlijk, de redenen zijn ook veel: ontevredenheid met cijfer, natuurlijke verlegenheid, minderwaardigheidscomplex. Maar dergelijke factoren zijn zeer slechte invloed op geslacht, omdat het niet mogelijk partners om iets nieuws te proberen.
 • 8% van de vrouwen frigide of lijdt aan anorgasmia. Hier lijkt het erop dat er niets zal helpen. Maar om elk de sneeuw Queen kunt u uw aanpak te komen.

Intieme gel “Provocatie” helpt om deze problemen in een handomdraai op te lossen. Immers, de vrouwen ontbreken van een orgasme is een zeer schadelijk emotioneel en fysiek. Zelfs de mogelijkheid om zwanger te raken, hangt af van get orgasmen.

De samenstelling en de vorm van uitgifte

Wat trok me aan “Provocatie” Gel is een compositie. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten die de fabrikanten liever geheim te houden. Maar ik gebruikte om te geloven in het woord, en de test eigenlijk bevestigde de natuurlijke middelen. Elke allergische reacties, omdat het toepassingsgebied is heel intiem, de gel niet veroorzaken. De crème heeft een aangename geur en textuur.

Vorm output typisch gels en crèmes. De gebruikelijke kunststof buis met een deksel.

Toepassingsmethode gel

Gebruiksaanwijzing gel “Provocatie” is zo eenvoudig smeermiddel. Het hele probleem voor vrouwen is het pre-prikkelen de partner. Hoe? Hier is een geval van elk. En dan lichte massage bewegingen aan de room toe te passen op de pik erectie. Deze manipulatie is het belangrijk om minstens 10 minuten te besteden voor de geslachtsgemeenschap, kan de gel op te vangen. Daarom, na het aanbrengen, kunt u genieten van het voorspel klaar voor de komende plezier te zijn.

Bij het verstrijken van de opgegeven tijd kunt u bezwijken voor de passies en direct overgaan tot het geslacht. Na enkele minuten zal gewoonlijk bodygel kracht, die toenemen met elke minuut. Dit seksuele daad zal langer dan normaal duren en zal veel helderder zijn.

Persoonlijke ervaringen en adviezen

Natuurlijk kocht ik het “provocatie”, de getuigenissen van tevreden klanten te hebben onderzocht. Ik moet zeggen, ik was niet in de war door het feit dat 99% van hen waren positief. Dus bestelde ik zonder na te denken, en nu kan ik veilig schrijf een recensie.

 1. In de eerste plaats was ik erg blij met het gebruiksgemak. Om een ​​man ik in staat ben, dus alleen voor de gel hem op het geslachtsorgaan, terwijl we druk bezig met kussen en voorafgaande liefkozingen waren.
 2. Ten tweede, het effect van de gel voelden we ons volledig op de eerste toepassing, en de geleidelijke actie kan alleen maar blij zijn. Nu sex is geworden voor ons hetzelfde als 8 jaar geleden.
 3. In de derde plaats, dit is een geweldige kans om echtgenoten van overspel en het huwelijk afbraak te beschermen. Omdat wij willen elkaar als voorheen, en niet alleen de hersenen, maar ook het lichaam.
 4. OL>

  In het algemeen, de gel “provocatie” maakte me alleen maar een zeer gelukkige vrouw, en mijn man schijnt, want elke avond is in staat om me te brengen tot een orgasme met de hulp van onze kleine geheim.

  Waar gel “provocatie” en de prijs te kopen

  Buy gel “provocatie” beter erkende dealer om vervalsingen te voorkomen. De prijs is ongeveer 2000 roebel, maar u kunt altijd krijgen op de promoties van de fabrikant en kopen het item voor de halve prijs. Maar zelfs als de voorraad is voorbij, niet beknibbelen. Omdat de prijs van het geluk is veel hoger dan een bepaalde hoeveelheid geld.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *