Potentie

Prostalgene – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

Vandaag schrijf ik over de vergrijzing van de erectie, de zogenaamde Prostalgene . Het wordt alleen verkocht op het internet, om pagina’s alleen beschreven als “revolutionair medicijn” om het even welke symptomen van erectie ziekten vergeten te verkopen. In feite is het BAD (het Supplement), die per definitie niet een aanvulling en kan niet genezen . Voedingssupplementen zijn geen klinische trials, niemand kan de “meest effectieve aanvulling” te herkennen, zo is Prostalgene ten minste in strijd met de wet. Maar laten we eens kijken in meer detail:

Controleer

Supplement genoemd Prostalgene aanwezig in het register van Roszdravnadzor voor “online medicatie” dit is vooruitgang. Maar zoals in de apotheek te kopen dat het onmogelijk is, moet u voorzichtig te bestellen zijn dit product op de odnostranichnikov. In tegenstelling tot de apotheken, conclusie virtuele verkopers zal zeer moeilijk zijn.

Registratie Prostalgene

  • Producten: Biologisch actieve voedingssupplement “Prostalgene (Prostalgene)” (vloeistof in flessen 50-250 ml)
  • Scope: Te koop voor het publiek als een biologisch actieve voedingssupplement, een bron van glycyrrhizinezuur, hydroxykaneelzuren. De plaats van de verkoop wordt bepaald door de nationale wetgeving van de lidstaten van de Euraziatische Economische Unie. Aanbevelingen voor gebruik: volwassenen: 5 ml (1 theelepel) 1 maal per dag tijdens de maaltijd. Schudden voor gebruik. De duur van de behandeling is 1 maand. Houdbaarheid – 2 jaar. Bewaren in een droge, beschermd tegen direct zonlicht en toegankelijk is voor kinderen bij een temperatuur beneden 25 ° C. Tijdens opslag werd het neerslag. Na het openen van een fles in de koelkast bewaren maximaal 14 dagen. Contra: overgevoeligheid van de componenten slecht voedsel, zwangerschap, borstvoeding, progressieve systemische ziekten (collagenosis, leukemie, multiple sclerose, tuberculose). Voor het aanbrengen worden aangemoedigd om te overleggen met uw arts.

Meer informatie op de verpakking:

Ingrediënten: Water, extract van droge bladeren van bosbessen, extract van de wortel van kaal zoethout, extract van Echinacea, extract brandnetel, guldenroede en peterselie. Citroenzuur. Conserveermiddelen: kaliumsorbaat, natriumbenzoaat. Zoetstof:. Sucralose

Claims worden door de organisatie geaccepteerd: OOO “Skadar” (zdravdar.com) Telefoon (Europe) 7 (499) 705-84-29 (Kazachstan) 7 (717) 247-28- 62.

Prijzen, apotheek, verkoop

Sellers Prostalgene bewust gekozen voor de plek afzet van hun producten reclame odnostranichnikov op het internet. Het is moeilijk voor te stellen dat in de klinische farmacie normale voedingssupplement onder het mom van een revolutionair middel om prostatitis met 98% rendement te genezen verkocht en goedgekeurd door niet-bestaande vereniging van artsen “Nano USA” en het is niet duidelijk wie “de erkende meest effectieve aanvulling voor mannen.” De straf voor dergelijke reclame een voor een lange tijd zou worden beroofd van de winst. Maar het internet, helaas, is niet alleen mogelijk, maar is uitgegroeid tot de normale praktijk.

Dat is waarom “genezen” Prostalgene in de apotheek niet kan kopen . En je kunt een standaard te kopen voor verschillende prijzen 990 …, in plaats van te genieten van een gesprek met een “expert”. En hij zal u uitleggen waarom ze slecht is uitgegroeid tot de meest efficiënte ter wereld, een remedie voor prostatitis, en als je niet gelooft – en de rechtbank te bedreigen en andere illegale praktijken. Dit is echt het bedrijf, niets, door de manier, met medicijnen gemeen met. En 990, en 1 roebel zullen niet verkopen je iets. Alleen, in ieder geval voor een paar duizend.

Reviews

De gewone man zal niet in staat zijn om echte en eerlijk advies over Urinae vind, alles wat hij ziet is honderden unscripted enthousiaste bekentenissen van de vermeende “genezen” op tientallen websites van tussenpersonen. Ze krijgen slechts een percentage van de omzet. Hetzelfde geldt voor reviews valse artsen, doe echte dokters te sturen op het internet te behandelen.
Ik hoop dat op onze website kunt laat uw echte reviews over dit product . Laat het ons weten hoe en waar u Prostalgene gekocht en heb het u helpen eigenlijk.

Dit vind je misschien ook leuk...