Gezondheid

Ostelife – beoordelingen, commentaren, prijs,

& nbsp;

Oorzaken van gewrichtsschade

degeneratieve gewrichtsziekte (osteoartritis) wordt voornamelijk veroorzaakt door inbreuk op de integriteit van kraakbeen. Kraakbeen mensen werken in zeer moeilijke omstandigheden en zijn bestand tegen overbelasting enkele tonnen. Maar dit is slechts tot het moment waarop een actie het proces van hun vernietiging niet zal leiden. Wat destructieve factoren die we kunnen identificeren?

 1. Repetitive verwondingen.
 2. Regular overbelasting. Op zichzelf kunnen ze niet leiden tot artritis, maar alleen als het gewricht is perfect gezond.
 3. Erfelijkheid. Osteoartritis is niet gerelateerd aan erfelijke ziekten, en hier de structuur van kraakbeen en bot, aanleg voor de afzetting van urinezuur zouten kunnen worden overgenomen.
 4. Stress. In een moment van emotionele beroering, de bijnieren te verhogen cortisol productie. Dit hormoon vermindert de permeabiliteit van bloedvaten rond een gewrichtskapsel verslechtert de kwaliteit van hyaluronzuur en biologische smering van gewrichten.
 5. Het gebrek aan lichaamsbeweging. Een sedentaire levensstijl leidt tot een “honger” van het synoviale membraan en kraakbeen. Geen circulatie in het gewricht -. Geen macht
 6. Hormonale veranderingen. Menopauze, diabetes, aangeboren hypermobiliteit, overgewicht -. Die allemaal kunnen bijdragen tot het scheuren, dunner worden van het kraakbeen laag en andere problemen van het bewegingsapparaat
 7. OL>

  Medicatie Ostelife

 • Hormonale supplementen (corticosteroïden). Injectie van hydrocortison of diprospan ingebracht in de aangetaste gewricht snel verlichten zwelling en pijn te stoppen. En aangezien de hormonen vernietigen kraakbeen en botweefsel, zoals noodhulp, artsen adviseren om niet meer dan 3-4 keer per jaar te gebruiken.
 • De endoprothese. Chirurgie wordt aanbevolen 3-4 stadia van artrose, wanneer het kraakbeen volledig vernield en de botten van het gewricht wordt vervormd. Helaas, een operatie is geen wondermiddel. Nogal een hoog percentage van postoperatieve complicaties: verstopping van de aderen, botweefsel vernietiging, verplaatsing van het implantaat. En de kosten is ook “bite”.
 • NSAID’s (niet-steroïde anti-inflammatoire supplementen). Toegewezen artritis en artrose. Deze omvatten diclofenac, ibuprofen, indomethacine etc NSAID’s verminderen de synthese van prostaglandines – stoffen die ons lichaam die verantwoordelijk is voor pijn en ontsteking. De cursus is beperkt, contra-indicaties – ziekten van de nieren, maag-darmkanaal en de lever

.

Non-supplement behandeling Ostelife

 1. Manuele therapie. Procedures voor het uitvoeren van een manueel therapeut, van de kwalificaties die afhankelijk is van een 90% kans op succes. De effecten op de gezamenlijke:
 2. OL>

 • mobilisatie (zachte stretching);
 • manipulatie (abrupt strekken);
 • de therapeutische massage.
 1. Hardware tractie. De procedure wordt uitgevoerd op een speciale tafel. Na vaststelling van de patiënt, gedurende 15-20 minuten, de inrichting trekt het gewrichtskapsel. De tussenruimte tussen de koppen van het bot toe en de belasting van het kraakbeen af. Net als chiropractie, de wijze van tractie vermindert de pijn en helpt gewrichten tijdelijk te herstellen, maar niet volledig.
 2. Acupunctuur. Ontspant spierspasmen in de periarticulaire weefsels, verbetert de bloedsomloop.
 3. geneeskrachtige baden. Modder, zout, baden met kruidenextracten. Kalmeren het zenuwstelsel, warmte, verbetert de metabole processen in het aangetaste gewricht.
 4. De traditionele geneeskunde. Een van de meest populaire methoden: comprimeert met mierikswortel, wrap koolblad, wateraardbei tinctuur op wodka, soda-zoutbad, honing geklots
 5. .

 6. Chondroprotectors. De enige groep supplementen, waarvan de werking is niet gericht op de ontwenningsverschijnselen en de regeneratie van kraakbeen te versnellen. Maar om het principe waarop ze werken te begrijpen, moet je aan de anatomie van het gewricht te begrijpen. Meer daarover hieronder.
 7. OL>

  Anatomie van een gezamenlijk Ostelife

  Elk gezamenlijk wordt beschermd door een speciale capsule (gewrichtskapsel) van bindweefsel, die het periosteum van de daarin stevig vervlochten vezels van gewrichtsbanden en pezen bevestigd. In de tas is gevoerd met een synoviale membraan dat een dikke elastische massa produceert. Het heet articulaire of gewrichtsvloeistof smering vloeistof. Het omvat: hyaluronzuur (belast viscositeit), eiwitten, enzymen, proteoglycanen, glycoproteïnen. Vet overvloedig hydrateert het oppervlak van het kraakbeen dat de gewrichtsoppervlakken van botten beschermt. Door middel van het kraakbeen niet voorbij de bloedvaten, waardoor de voeding die ze krijgt door middel van osmose van het smeermiddel. Het gebeurt alleen tijdens het rijden. Gebogen kant – uit kraakbeen afgescheiden vloeistof, smeermiddelen het oppervlak. Rechtgetrokken en de voedingsvloeistof wordt geabsorbeerd in het kraakbeen. Nu wordt duidelijk waarom zo veel gesproken over de voordelen van het verkeer van de gewrichten.

  Aan de structuur van het kraakbeen. Het grootste deel bezet de intercellulaire substantie (matrix) bestaande uit collageen en elastine vezels, glycoproteïnen, mineralen. In de matrix “geweven” kraakbeencellen – de chondrocyten en proteoglycanen moleculen. Chondrocyten actief produceren extracellulaire matrix, die de hoeveelheid kraakbeen.

  Nu over de aanbevolen remedie. Zalf Ostelifedeclared zoals kraakbeen. Deze tool is gemaakt op basis van chondroïtinesulfaat (CS) en glucosamine (GZ). De werking van deze supplementen gericht op een versnelde regeneratie van kraakbeen, verlichting van ontsteking, herstel van gewrichtsmobiliteit.

  Het belang van CH is moeilijk te overschatten. Dit is een polysaccharide dat deel uitmaakt van de gewrichtssmeer, synthetiseert hyaluronzuur bevat water in het kraakbeen, heeft analgetische en anti-inflammatoire werking. Met een tekort van CH vernietiging van het kraakbeen wordt versneld. En waarom hebben we glucosamine nodig? De bouwstenen voor cholesterol, de “food”.

  Maar in de zalf is geen gesynthetiseerd HS en GZ. Ostelife is een natuurlijk product, daarom bevat deze stoffen in de vorm van een hydrofiele extract van de Altai hertengeweitakken -. De meest krachtige adaptogeen bekend tot nu toe

  Ostelife – de kracht van Altay

  En wist u dat de eerste geregistreerde gebruik neokostenelyh herten hoorns (gewei) dateert van 168 voor Christus en de wereldberoemde “Chinese samenvatting Farmacopee” (1596) supplementen op basis van herten bloed en uittreksels uit gewei wijdde een volledige sectie. Oosterse geneeskunde zet de genezende eigenschappen van gewei van jonge herten in één stap met geneesmiddelen op basis van ginseng. De volkeren van het hoge Noorden voor millennia eten gewei van de Siberische herten en kook ze, doe alcohol en water tincturen. Herten, waarvan geweitakken werden genomen voor de vervaardiging van ALTROPANE, gekweekt hert fokkerijen Altai. Dit berggebied is uniek voor zijn geneeskrachtige planten en meer dan 150 van hen zijn opgenomen in het dieet van herten. Zulk een “menu” was de oorzaak van de hoge concentratie van biologisch actieve stoffen in de hoorns van de Siberische herten. Snij ze in het begin van de zomer, op het hoogtepunt van fysiologische activiteit. De procedure is zeer snel uitgevoerd, zoals de hoorn is erg zacht. De kern van het gewei is een kostbare medulla, die bevat:

 • embryonale stamcellen. Deze biologische materiaal verwijdert het ontstekingsproces in het periarticulaire weefsels en verlicht pijn.
 • fosfolipiden en vetzuren. Doordringen in de intercellulaire substantie van de dermis, ze verhogen de biologische beschikbaarheid van de werkzame stoffen, het verbeteren van de conditie van de bloedvaten en spierweefsel in de buurt van het gewricht.
 • chondroïtinesulfaat en glucosamine. Cholesterol synthetiseert hyaluronan een belangrijk onderdeel van de intra-articulaire smeermiddel dat vertraagt ​​de enzymen die de kraakbeenmatrix vernietigen. GZ (een molecuul dat is erg klein), dringt makkelijk het gewrichtskapsel in synoviale vloeistof, waarbij het deelneemt aan de synthese van cholesterol.
 • Insuline-achtige groeifactor IGF-1 en IGF-2. Versterkt het immuunsysteem, stabiliseert het cardiovasculaire systeem, versnelt de groei en deling van cellen van kraakbeen.

Voor de producent zalven Ostelifetask was niet alleen een uniek complex van biologisch actieve stoffen van gewei grondstoffen te behouden, maar ook om de mate van de absorptie te verbeteren in de bloedbaan in de buurt van het aangetaste gewricht. Daarom, als de basis van het geheel werd gekozen hydrofiel oplosmiddel. Maar deze zalven hebben een nadeel – zij geen conserveringsmiddelen, zodat ze worden onmiddellijk na het openen

.

Wanneer het tijd is om na te denken over het kopen van Ostelife? H4>
 • Crunch in de gewrichten wanneer u probeert om de knie (hand, vingers) buigen.
 • Het voelen van pijn in de kuitspieren, een persoon in een ander begint te vertrappen schoenen.
 • Joint niet volledig buigen (de trappen zijn makkelijker op te stijgen dan te dalen).
 • Knees opgezwollen (ochtendstijfheid of stijfheid in de gewrichten).

De crème Ostelife

De zalf bevat de huidige “constellatie” van plantenextracten. Al deze planten kunnen worden onderverdeeld in twee groepen:

 • Kruiden anti-inflammatoire en pijnstillende acties: berk, brandnetel, wateraardbei, St. Janskruid olie, kamille, wilg, teer, mama, nachtschade, tea tree olie, olie, wierook, guldenroede
 • .

 • Kruiden, het normaliseren van de stofwisseling. Paardebloem, paardestaart, elecampane, duindoorn, klaver, Ginkgo Biloba, Reishi paddestoel, zwarte komijn, Keniaanse peper, vitamine C, PP, V

Hoe werkt Ostelife?

 1. Zalf verbetert de kwaliteit van de gewrichtsvloeistof, verzadigen met voedingsstoffen – glucosamine en chondroïtine sulfaat. De viscositeit en samenstelling van de intra-articulaire smeermiddel afhankelijk van de toestand van het kraakbeen. Hier, de juiste vergelijking met motorolie. Dat zal in contact komen met metalen delen als ze niet worden gevuld met olie? En als in te vullen, maar de olie van slechte kwaliteit?
 2. Ostelife vermindert de zwelling van de periarticulaire weefsels. Ontsteking interfereert met de normale overdracht van voedingsstoffen uit de bloedstroom tijdens intra-articulaire smeermiddel.
 3. Zalf verbetert de elasticiteit van de bloed- en lymfevaten. Van hun prestaties afhankelijk van de snelheid van metabole processen en dus de mate van regeneratie van kraakbeenweefsel.
 4. insulineachtige groeihormonen, en bevindt zich in de hertengeweitakken versnelt de ontwikkeling van chondroblasten (jonge kraakbeencellen), en de verdeling van chondrocyten (rijpe cellen). Het toegenomen aantal cellen begint actieve matrix produceren, bezetten 95% van het totale volume van het kraakbeen.
 5. Herbal ingrediënten van Ostelife verwijderen van giftige stoffen en zout uit het aangetaste gewricht, hebben de aarde en anti-inflammatoire werking. Verlichten spierspasmen en pijn in osteochondrose en radiculitis.
 6. OL>

  Indicaties voor gebruik met Ostelife

  Zalf Ostelifecan ook als een preventieve maatregel onderdeel van een geïntegreerde therapie voor osteoartritis, artritis, artrose, rheuma, jicht, letsels van de gewrichten en de rug, spierspanning, flebitis en tromboflebitis aders en alle ontstekingsprocessen in de gewrichten .

  Contra crème-gel Arthropan

  Zalf wordt niet aanbevolen voor gebruik bij:

 • allergische reacties op de elementen van de samenstelling;
 • verdacht purulente proces;
 • de accumulatie van grote hoeveelheden vloeistof in de gewrichtsholte;
 • ernstige infectieziekten en hart- en vaatziekten;
 • de zwangerschap en borstvoeding.

Instructies voor gebruik, Ostelife

In de verpakking van elk crème gemaakt hoe om te zalven Arthropan gebruiken. Dit geeft u de samenstelling, de wijze van gebruik en contra-indicaties. De duur van de behandeling afhankelijk van de ernst van de gewrichten kan duren van 6 maanden tot 1,5 jaar.

Voor het eerste gebruik van Ostelifea is het raadzaam om een ​​allergietest op de huid van de pols te doen.

Waar cream Ostelife kopen?

Cream kunnen en moeten worden gekocht op de officiële website van de fabrikant. Waarom? Dit is om twee redenen:

Ga naar provider website

 1. Op de officiële website is nu actie. Er U kunt de aankoop origineel supplement Ostelife tegen een lagere kostprijs. De prijs is veel goedkoper dan andere collega’s. De korting is geldig voor alle GOS-landen.
 2. Elk pakket van de zalf is een unieke code, bevestiging van haar originaliteit. Wilt u niet om “in” op de valse of Scam -. Kopen crème Ostelifeonly op de officiële site
 3. OL>

  U bent er zeker van dat echt effectief medicijn kan worden gekocht alleen in de supplementstores? Deze methode van verkoop is slechts een indicator dat het supplement de staat registratie is verstreken, zonder garantie op de doeltreffendheid ervan. Koop crème Ostelife bij de apotheek op een meer hoge prijs dan die vermeld op de officiële website. Dat is logisch, omdat de apotheek maakt een serieuze markup op alle verkochte producten.

  Real beoordelingen van klanten

  Negatieve recensies op de crème voor de gewrichten Ostelife H4>

  De klinische werkzaamheid van kraakbeenbeschermende supplementen, waaronder en room Ostelife is niet zo duidelijk. Ja, het feit dat ze verminderen ontstekingen en helpen met de pijn geen twijfel. Maar nu, als zij kraakbeen te herstellen of niet – blijft een open vraag. Van 2002 tot 2006 hebben we uitgevoerd een van de grootste studies naar de effectiviteit van chondroitinesulfaat en glucosamine.

  Een groep van mensen die lijden aan artrose kregen een combinatie supplement van CH en CD, de andere een placebo. Elke positieve dynamiek aan het eind van het experiment in de toestand van de patiënten werden opgenomen. Maar, in 2011, de resultaten van deze studie werden onder alle twijfel verheven.

  In een andere klinische proef bleek dat de groep dagelijks behandeld met chondroprotectors met biofeedback, concentratie van glucosamine in het gewrichtsvocht zesmaal hoger dan de groep die een placebo kregen. De resultaten van een studie in tegenspraak met de resultaten van een andere.

  Helaas, alternatieven voor chondroprotectors nog – andere supplementen alleen de symptomen te verlichten. Dus behandeld en verwachten verbetering.

  Ik hoop dat na het lezen van ons artikel, Je begon beter inzicht in de structuur van het gewricht, de oorzaken van de degeneratie en behandelingsmethoden. Het belangrijkste ding – niet bezet zijn. Als de persoon niet wil worden geketend aan het bed, probeert hij alles – gaat voor een massage en tractie, het verliezen van gewicht 50%, het drinken tarief chondroprotectors en wrijft de pijnlijke gewrichten met Atropinom. Eén van de methoden of hun complexe zal noodzakelijkerwijs leiden tot verbetering. Wees niet bang om te proberen.

  & nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *