Schoonheid

Mangosteen – adviezen, waar te kopen prijs, apotheek, is het de moeite waard?

Over de siroop mangosteen voor het eerst lezen Instagram – enkele van de schoonheden die ik tekende, geplaatst op een promotie-bericht. Schreef er in de commentaren. Meisjes die het geprobeerd, zei dat een magisch effect te verwachten, maar over het algemeen het ding werkt -. Vooral als je echt overgewicht en niet de uitvinder van zichzelf

Volgens de calculator ik moet 8kg verliezen om uw ideale gewicht. Te oordelen naar de spiegel al deze pounds waren aan de zijkanten en heupen. Ik had geprobeerd verschillende diëten en gewicht gaan, maar de eerste verdween altijd de borst, en houd hem totdat het effect bereikt de zijkanten en priesters ik heb niet de kracht had, want ik zat op strenge diëten, zoals het Kremlin en het Duc.

Links een verzoek op de website, tien minuten later belde het meisje. Ontdekte dat mijn lengte, gewicht, gevraagd over gezondheidsproblemen. Als gezwollen voeten, is er een kortademigheid

verteld dat ze hebben verschillende cursussen om uit te kiezen, de grootste was als 7 packs en kost ongeveer 4500₽. Zei ik genoeg 4 pakken, want net 8kg van overgewicht -. Alleen de levering ontvangen 3472₽ (resterende bedrag in de tekst van de levering), het is 750 voor een kruik + ongeveer 500 een lange weg voor de scheepvaart

De adviseur verklaard dat het effect cumulatief. Als gewoon, voor de eerste week afvallen per 1kg, 2kg, 3kg Dus voor de derde tot en met 4 kg in een week en in dit tempo houdt, zo niet technieken overslaan.

In een pot van 100 g concentraat. Dit is genoeg voor 7-9 dagen als twee keer per dag genomen voor een theelepel (5-6g). Maar ze zei dat het onmogelijk is om pauzes van kracht zeer snel resetten en je opnieuw beginnen.

Ik woon in Bryansk, scheepvaart kosten rond 500₽. En de koerier was slechts vijftig … duurder dan mail maar sneller voor een week en direct naar het kantoor gebracht.

Resultaten Mangosteen

In vier weken verloor ik 6,5 kg. Wat vooral blij – het vet van de billen en de borst is bijna niet beïnvloed.

Nog steeds niet perfect, maar veel beter dan het was. Blij met het resultaat. Er zijn geen bijwerkingen die ik had, duurde 2 keer per dag, ‘s morgens en’ s avonds. Beide keren na het eten.

Nadelen: de smaak

Too intense smaak, met een zeer sterke finish. Ten eerste is het niet vervelend, ook lekker, maar vanaf de derde week vervelen misselijkheid.

In de ochtend, onmiddellijk na ontvangst gebruikt pepermunt mondwater, en ‘s avonds ging hij naar zijn tanden te poetsen.

Extract is gewoon werkzame stof wordt gezuiverd van al het andere. Dus smaak vervolgens toegevoegd, geur- en smaakstoffen extracten. Echt het onmogelijk was om een ​​zachter en meer neutrale, ik begrijp het niet.

Het is niet kritisch natuurlijk, maar de indruk was verwend.

Minus: het volume van de pot Mangosteen

Ik nam de cursus als geheel, maar terwijl de gedachte woedend domme bedrag van banken: het zal genoeg zijn voor een week, met een maximum van 1 kg zal gooien. Deze verliezen van gewicht ook gewichten vertrouwen harde lock – probeer op de weegschaal in de ochtend en ‘s avonds te staan, kan het verschil oplopen tot 1,5 kg als gevolg van voedsel, water, toilet bezoeken.

Dat wil zeggen, met een bank, je kunt zelfs niet goed te begrijpen, je ging het supplement of niet, en of er een reëel effect. En bestellen normaal in een mum van tijd, zo niet in Moskou – voorwaardelijk, je bent op dag 6 zag het effect en besloot om het nog te bestellen, zodat het pakket zal gaan 3 dagen in ieder geval en het zal breken, die het effect van zal teniet doen de eerste banken … Waarom was niet de banken ten minste 200 g? Elke sportpit out grote banken te gaan.

En bij twee banken hebben zij geen kortingen daar. En het blijkt dat 990 + 990 + scheepvaart, als je wilt proberen en vol vertrouwen beslissen over de juiste koers of niet. Als het supplement is geen optie voor u, geld is zeker geen weg meer terug.

Dit vind je misschien ook leuk...