Nieuws

MagnuFuel – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

Nog niet zo lang geleden was er een noviteit op het gebied van auto-technologie, die volgens de fabrikanten en verkopers, kan het brandstofverbruik te verminderen. Het heet MagnuFuel Om te voorkomen dat een slachtoffer van een nutteloos product te kopen, is het noodzakelijk om te lezen recensies over het op verschillende internetbronnen.

Zuinig MagnuFuel: Niet of de waarheid

Bijna elke chauffeur wil verbruikte brandstof is minder en de afstand van de passage wordt niet verhoogd, en dat het motorvermogen niet vallen. Is dit mogelijk? Fabrikant van economizer MagnuFuel stelt dat het mogelijk is.

De voordelen van de inrichting MagnuFuel de volgende: H4>
 • Op gemiddelde, afhankelijk van merken en modellen van auto’s, het brandstofverbruik wordt verminderd met 20%.
 • Motor onderdelen worden beschermd tegen brandstof lage kwaliteit.
 • Verhoogt de levensduur (mtbr) motor machine.

Hoe werkt MagnuFuel

De MagnuFuel is ingericht zodat een paar neodymium magneten, die MagnuFuel de brandstof beïnvloedt. Bovendien zijn deze magneten vormen een sterk magnetisch veld, die opbreekt eenheden van koolwaterstofverbindingen, die brandstof verbrandt sneller.

Het magnetische veld duwt de moleculen uit elkaar, zodat ze verzadigd met zuurstof (O2) van alle zijden en alle brandstof verbrandt restloos het. Dit verhoogt de besparingen.

Betwiste positieve en negatieve beoordelingen Ful gratis

Er zijn valse beoordelingen op de volgorde van de concurrenten of eigenaren van benzinestations, maar er zijn echt. Voeg uw hoofd en het bestuderen van hoe de dingen werken in de praktijk:

 1. Magnetische apparaten zijn echt in staat om eenheden, de moleculen van de stof te verpletteren. Het maakt gebruik van het principe van een kernreactor of de LHC in het klein.
 2. Brandstof voor voertuigen, zij het benzine of diesel is een isolator (een stof die slecht geleidt elektriciteit). Driver-natuurkundige heeft berekend dat, om weer op te bouwen, te verpletteren en rijdt de moleculen die u nodig hebt om een ​​enorme magneet, ongeveer 15 verdiepingen in de hoogte te bouwen. En om deze magneet om de kloof van moleculen die nog meer vermogen nodig te dragen. Kleine magneten die kunnen invloed hebben op de brandstof moleculen als gevolg van de relatief geringe gewicht van benzine of diesel die door hen gaat.
 3. Ook, zeggen de experts dat de magnetische velden van de aanwezige verontreinigingen in de brandstof kunnen beïnvloeden. Daarom kan het apparaat MagnuFuel de levensduur van de motor te verlengen.
 4. OL>

  In de videoclip aangetoond dat het toestel is ontwikkeld door de autofabrikant General Motors. Maar waarom een ​​dergelijke apparaten die ze niet zijn ingesteld op de productie van hun auto’s, kan het zijn om de rating van de auto verkoop te verhogen? Het antwoord is simpel: dergelijke apparaten zijn verboden in de VS als gevolg van de licht toenemende CO2-uitstoot (maar er is een versie die de belangrijkste aandeelhouders van General Motors zijn ook de eigenaren van oliemaatschappijen – het is niet rendabel om het verbruik van olie te verminderen) .

  Real herziening van MagnuFuel H4>

  De economiser is speciaal aangeschaft voor het experiment. Werd met succes in het systeem machine geïnstalleerd. Tijdens de operatie een maand later , was er een vermindering van het brandstofverbruik met ongeveer 25% (van 7 liter tot 5,5 liter per 100 km).

  Uit de bovenstaande informatie die we concluderen dat met de nieuwe elektronische apparaten niet te jagen, als u zeker weet dat u koopt een origineel apparaat. Als deze apparaten echt werkte, zou het een belangrijke plus voor bestuurders en minder voor brandstof dealers.

  Bestel alleen originele producten!

Dit vind je misschien ook leuk...