Nieuws

Iqooster – beoordelingen, prijs, waar te kopen, nu kopen, tablets

De opkomst van de natuurlijke drug “Iqooster” ontworpen om hersenactiviteit te stimuleren en het zenuwstelsel en het immuunsysteem, vaak geassocieerd met de ooit-secret “project Einstein”, die in de Sovjet-Unie in het midden van de twintigste eeuw begon te harmoniseren. Het is moeilijk te zeggen wat is fictie en wat is waar, maar de efficiëntie van het geneesmiddel en de mogelijkheid om het geheugen, concentratie en andere cognitieve functies te verbeteren doen deze legendes meest waarschijnlijk. Hoe dan ook, kennis over de reële mogelijkheden Iqooster voor de stimulatie van de hersenen, is het gemakkelijk om te geloven.

De oorsprong van Iqooster

Voor de Sovjet-wetenschappers die betrokken zijn bij het project “Einstein” in de 60-er jaren van de taak was om het potentieel van het menselijk brein te maximaliseren en de productiviteit te verhogen met eenvoudige en toegankelijke programma’s, zoals capsules of tabletten. Complexe technische stimulatie werd niet als een prioriteit beschouwd, omdat werd aangenomen dat de activering van de hersenen moet met inbegrip van deze voorwaarden, wanneer massale apparatuur niet beschikbaar is uit te voeren.

Consumenten stimulans van de hersenen zou aan de vertegenwoordigers van de veiligheidsdiensten die een professionele concentratie en een hoge mentale activiteit nodig is voor een lange tijd. By the way, dus nu met behulp van een moderne noötropische drugs “Modafinil” in de legers (vooral bij de marine) van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Frankrijk en India. Maar het probleem was dat, naast de vertegenwoordigers van de speciale diensten, het geneesmiddel in een van de wijzigingen was het stimuleren van de cognitieve functies van de leiding van het land te bieden, en de krachtige synthetische drugs geven tal van bijwerkingen, waardoor het bereik sterk beperkt van de toepassing van de fondsen.

Dus op één van de fasen van de productontwikkeling wetenschappers volledig omgeschakeld naar de natuurlijke componenten, waaruit uiteindelijk het recept voor de “perfecte pil” ontwikkeld. Ready en moderne versies van deze noötropische Supplement genaamd “Iqooster” ( “Iqooster”). En ze was in staat hoe de stille reserves van de hersenen te activeren, zodat met succes te bestrijden slapeloosheid, depressie, vasculaire dystonie te helpen.

De specificiteit van de samenstelling Iqooster

Het maakt niet uit hoeveel waarheid in deze legende, de moderne “Iqooster” bevat een aantal “correct” en goed gekozen componenten dat het in dergelijke preparaten moeten een sterke maar zachte geleidelijk toenemende effect te geven, die aanhoudt bevatten lange tijd en na het voltooien van de cursus. (De exacte tijd is afhankelijk van individu tot individu, de snelheid van het metabolisme en excretiesnelheid van werkzame stoffen uit het lichaam).

Op een breed scala aan nootropische en preventief effect invloed:

 • extracten van Ginkgo Biloba, ginseng, schisandra,
 • natuurlijke extracten van klaver, St. Janskruid, Astragalus, amarant zaden, diverse verre Oost-kruiden, scheidingswanden walnoten,
 • micellen (deeltjes die bestaan ​​uit een harde kern en een stabiliserende shell) tarwekiemen, rogge cellen, pompoenzaad, shiitake, pijnboompitten, gember enz.,
 • bio-accumulerend walnoten, inktvis, geitenmelk, haai lever, Cordyceps.

bovendien, in het licht van de steen olie en Shilajit is een bekend en populair in zichzelf, zelfs buiten de combinatie met de anderen. Als gevolg van een dergelijke opstelling is een van de meest genoemde voordelen van het geneesmiddel noemen het vermogen:

 • te versnellen het proces van het denken (ten koste van “zuivere” signaaloverdracht tussen neuronen en volledige “kracht” van de weefsels van de actieve delen van de hersenen),
 • om het geheugen te verbeteren,
 • de concentratie en aandacht te verhogen,
 • de coördinatie normaliseren
 • hoofdpijn en krampen te verlichten,
 • om de droom te harmoniseren,
 • om zich te ontdoen van depressie, angst en angst.

Kenmerken van het gebruik en de contra-indicaties Iqooster

“Iqooster” twee vormen: capsules en poeder (verschillende grootte en kleur verpakking: in het blauw – pil, rood – poeder). Dit wordt gedaan om de keuze van een individu de structuur ervan, waarbij de maximale effect te vergemakkelijken.

 1. Capsules. Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar duren drie keer per dag capsule een half uur voor het eten (op een lege maag). Capsule weggespoeld met water (0,5-1 Cup). De cursus duurt een maand. Zo kan de volgorde van ontvangst van de capsule is verkrijgbaar in drie kleuren: Kleurloos – voor het ontbijt. Het belangrijkste doel is het stimuleren van de bloedsomloop, de energievoorziening voor een snelle overgang naar actieve waakzaamheid, recuperation.Orange-wit – voor de lunch. De belangrijkste taak is het stimuleren van de hypothalamus en de hypofyse. Extra – normalisering van het endocriene systeem en metabole processen, stabilisatie van de emotionele background.Green-kleurloos – voor het diner. Het probleem wordt gereduceerd tot een zachte, kalmerende invloed, het trainen van de hersenen om te slapen.
 2. Powder. 5 gram poeder (1 lepel) opgelost in 100 ml. Verbruikt op een lege maag een half uur voor de maaltijd drie keer per dag voor een maand. De totale hoeveelheid van een flacon met het poeder – 60 gram
 3. OL>.

  Contra-indicaties van het geneesmiddel zijn overgevoeligheid, allergie voor de werkzame stof. Dus, bijvoorbeeld, noten in het algemeen en dennen in het bijzonder staat bekend als een gemeenschappelijke allergeen. Bovendien wordt het niet aanbevolen om de gebruiksvoorwaarden Iqooster en dosering overschrijdt. Het is bijvoorbeeld bekend, dat het overmatig gebruik van Ginkgo Biloba extract verhoogt het risico op beroertes. Geneesmiddelen met zijn inhoud is verboden om gelijktijdig te drinken met de bloedplaatjesaggregatieremmers en anticoagulantia -. Medicijnen het bloed verdunnen (bijv. Acetylsalicylzuur)

  Respons over Iqooster: typische en atypische

  In de loop der jaren van haar bestaan ​​op de markt van de drug Iqooster beoordelingen in geslaagd om te verzamelen wat absoluut enthousiast sceptisch. Al deze beoordelingen kunnen worden onderverdeeld in verschillende groepen en brengt bepaalde patronen:

  1. Hoe slechter de toestand van de weefsels van de hersenen en neurale systemen aan het begin van de ontvangst van Chembuster, hoe meer uitgesproken effect van het geneesmiddel. Vaak van deze posities de werking van Iqooster beschrijven artsen. Sample beoordeling:. “De patiënten soms niet eens beseffen dat hun limiet bereikt Ze gaan gewoon aan het werk, maar de sessie, niet genoeg slaap voorbij, het bekijken van jonge kinderen, in de tussentijd, is vermoeidheid geleidelijk toe Toen de calculator laten zien hoe. hoeveel ze slapen en rusten, en hoeveel behoefte om te ontspannen, velen zijn verrast. bij deze patiënten de effectiviteit van “Iqooster” merkbaar bijna onmiddellijk”. (Pavlenko, V. M., neuroloog).
  2. De krachtiger, maar ook gevaarlijk nootropics hebben de persoon, hoe meer … sceptisch verwijst hij naar de “zachte” Iqooster geprobeerd. Echter kan hetzelfde scepsis worden gezien met betrekking tot andere functies van de andere geneesmiddelen. Een voorbeeld van een dergelijke beoordeling:
  3. OL>

   Met de Piracetam Ik heb efficiëntie niet is toegenomen. Ik was afgeleid en zenuwachtig. Phenotropil uit de indruk van de energie was, maar goed voor intellectueel werk was het niet. Het drinken van Ladasten. Geen stimulatie niet in de gaten. Op de Integendeel er zelfgenoegzaamheid en lethargie. Geprobeerd Yohimbine. ik denk dat het nutteloos is als een stimulans van het zenuwstelsel, maar het werkt als afrodisiacum. Siberische ginseng, om het effect te merken, is het noodzakelijk om polybutyleen nemen in een tijd (op het snelheid van 20 druppels) met Adbusters ook -. het resultaat van begon te merken vanaf de tweede week van de cursus “. (Victor Z. Perm ).

   De meerderheid van de recensies over “Iqooster” zijn van een positieve aard, maar ze zijn uninventive en eentonig. Hoe waardevoller de feedback is niet-standaard, waarvan sommige we vinden op het Internet:

   “Dan, in verband met Iqoosters veel denken aan de ‘regio van de duisternis’. Het boek populair gebleken, en de film in het algemeen heeft alle records gebroken. Waarom zou het, vraagt ​​men zich af. En dat de auteurs van gevangen . deze latente behoefte van de mensen om een ​​snelle en dramatische evolutie Mijn gevangen zeker dat ik altijd al wilde een pil om me niet nog succesvoller en rijker te maken, maar gewoon de manier waarop ik mezelf zou willen zien Drunk -.. en het feit dat je hebt te zijn al gestructureerd en heeft zich ontwikkeld. en al de tijd dat ik wou dat ik niet “Ayalas” dan, zoals de film is hoofdpijn, coma. Hier Iqoosters dat is wat ik wilde, maar niet wat er wordt getoond in de film, want voor een duurzaam effect, toch krijg je op de cursus”. (Cyril M., Moskou). Em>

   “Ik had verwacht dat na de ‘Chembuster’ de hersenen zal beginnen te werken als de motor van de ‘Ferrari’. Maar het bleek zelfs als het is voorzichtig. Reva, zonder dat dit extra pk’s, zo soepel en gestaag . als “Tesla”. Girls zal me waarschijnlijk niet begrijpen, maar stel je voor dat de helft van alle ervan uitgegaan dat de auto zelf, en u, als, niet gehinderd, maar ik ben er zeker van dat het zeker zal bereiken, en sneller dan anderen. Plus de rest van de weg. Als je je hersenen werkte als een normaal mechanisme, zonder wielspin, de “Iqooster” fit”. (Sergei Volkov, Khimki). Em>

   ‘Mijn hersenen werken op 100%. En je hersenen werkt op 100%. Waar in de natuur vindt het lichaam dat niet zou werken? Zelfs appendicitis, die wordt beschouwd als atavisme zag, en dat het kind deelneemt in immuun processen, het verliezen van waarde met de leeftijd. En roept sommige 5-10%. Onzin. Die ik herinner me net omdat 100% van de CPU-gebruik ook verschillend kan zijn. Als de CPU is verstopt, wordt de computer niets uitgevoerd. Daarom is het betekent niet dat over “Iqooster” kan worden vergeten. De laatste 3 jaar heb ik twee cursussen / jaar achter de rug. In april en november. Dit is mijn eerste supplement en meest favoriete. Elk jaar verken ik 2-3 nieuwe hulpmiddelen verbetering van de werking van je hersenen, maar met de “Iqooster” en het aantal en de kwaliteit van de intellectuele energie ongeëvenaard door iemand.” (Victoria Biryukova, SPB). Em>

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *