Gezondheid

Intoxic – beoordelingen, commentaren, prijs,

& nbsp;

Parasieten overal

2/3 van de wereldbevolking lijdt aan inwendige parasieten en meestal niet raden naar de echte oorzaken van een slechte gezondheid. Zelfs de meest zuiver mensen zijn niet beschermd tegen besmetting. Eieren beaufitul zijn letterlijk overal:. Op de leuningen van de trap en de deurgrepen, bankbiljetten en munten, op slecht gewassen groenten en kraanwater

Vooral in gevaar zijn eigenaren van huisdieren (Huisdieren zijn dragers van wormen). Bij risico’s en jonge kinderen die spelen in de zandbak, pick-up van de aarde, stenen of takken.

Ga naar provider website

Als de parasieten in het lichaam, ze vermenigvuldigen met hoge snelheid – leggen tot 40 eieren per dag. Worms wonen niet alleen in de darmen: ze in de hersenen, het hart en zelfs in de oogbol. Biotite verslindt voedingsstoffen die voor de persoon nodig zijn, en dan vergiftigen hun “host”.

Welke tekenen wijzen op de aanwezigheid van parasieten is aangetast? H4>
 1. Darm problemen:. Diarree, constipatie, pijn in de regio van de navel
 2. Allergische reacties (seizoensgebonden of permanent).
 3. Huiduitslag vooral puistjes op het gezicht.
 4. verminderde weerstand, wanneer een persoon voortdurend “vangsten” verkoudheid.
 5. Chronische vermoeidheid.
 6. Hoofdpijn van onbekende oorsprong.
 7. nervositeit, prikkelbaarheid en frequente stemmingswisselingen.
 8. Jeuk in de anus.
 9. OL>

  Elk van deze symptomen waarschuwt voor de mogelijkheid van besmetting. Als er 2-3 tekenen -. Zeer aan te bevelen om het reinigen van parasieten uit te voeren

  Hoe om zich te ontdoen van een bot?

  Medicatie H4>

  De conservatieve behandeling van helminthiasis is een medicijn dat de dood of verlamming van volwassen individuen veroorzaken. Als gevolg hiervan, de parasieten laten de darmen op een natuurlijke manier. In de regel neemt de patiënt medicatie tweemaal met een pauze van 7 dagen. Deze behandeling is zeer effectief.

  De bijwerkingen van deze giftige supplementen is ernstig ongemak gepaard met misselijkheid, winderigheid, diarree, hoofdpijn. Schadelijke stoffen voor een lange tijd een negatieve invloed hebben op de gezondheid.

  Folk remedies H4>

  De traditionele geneeskunde biedt voor het wegwerken van wormen veel recepten:

  Prescription anthelminthicum kruiden:

  Indien een theelepel elke component te nemen, mengen, giet 1,5 liter kokend water en laat een nacht trekken. De samenstelling werd bewaard in een koelkast. Het is noodzakelijk om een ​​half kopje drinken gespannen infuus in de ochtend op een lege maag voor 10 dagen. Na een onderbreking van 3 dagen door te gaan met de infusie drinken voor 10 dagen. Wordt aanbevolen elk jaar dat de behandeling.

  Intoxic H4>

  Het is een natuurlijke anti-parasitaire remedie die helpt zich te ontdoen van alle bekende soorten bioview. Op het internet kunt u een veel beoordelingen op het supplement Intoxic van parasieten te vinden: de positieve en de negatieve. Maar degenen die het oorspronkelijke product heeft gekocht, merkte een significante verbetering van hun gezondheid.

  De actie daalt Intoxic

  De remedie voor parasieten Intoxic ontwikkelde Europese wetenschappers en Parasitologie. Hun doel was om te creëren veelzijdige farmacologische: alle soorten van interne parasieten van de mens. Als gevolg daarvan, de samenstelling van Intoxic omvat ongeveer 40 componenten, in staat om een ​​parasitaire besmetting van welke aard dan genezen.

  Het supplement vernietigt bioview dat in alle weefsels en organen van het menselijk lichaam te leven. De tool heeft een negatieve invloed op volwassenen, larven en eieren, ze letterlijk te vernietigen. Toen al deze giftige stoffen worden uitgescheiden uit het lichaam. Op hetzelfde moment, Intoxic herstelt de interne organen na de schade veroorzaakt door vreemde organismen:

 • wist hen van giftige stoffen;
 • herstelt de normale metabolische processen;
 • stopt verrotting in de darmen;
 • herstelt microflora van het maagdarmkanaal.

Intoxic geschikt voor langdurig gebruik in de hele maand. Deze periode is optimaal voor een volledige bevrijding van alle effecten van worminfecties. De gehele periode van revalidatie tinctuur ondersteunt het lichaam.

Sinds de medicatie bevat alleen natuurlijke ingrediënten die gerelateerd zijn aan menselijke cellen, kan het gebruikt worden thuis. aanvullen gebruik bij de opsporing van tekenen van infectie met wormen.

In de regel neemt het proces van identificatie van parasieten door het laboratorium methoden veel tijd. Het gebrek aan tijd in het leven van een druk bezet man belemmert vaak een volledig medisch onderzoek. Intoxic heeft geen specifieke contra-indicaties en kan worden gebruikt zonder voorschrift van een arts.

Wat is het resultaat? H4>
 1. Zijn buikpijn en hoofdpijn en gewrichtspijn van onbekende oorsprong.
 2. Verschijnt energie, verhoogt de vitaliteit.
 3. Verdwijnen symptomen van allergie, met inbegrip van seizoensgebonden hooikoorts.
 4. Verbetert de conditie van de huid, haar en nagels.
 5. Stopt het verschijnen van puistjes en andere huiduitslag.
 6. Lost nervositeit en prikkelbaarheid.
 7. Verhoog het immuunsysteem vermogen van het lichaam.
 8. OL>

  Intoxic: waar is of gewoon een andere mythe H4>

  Als je kijkt naar de beoordelingen online, suggereert dit dat Intoxic – een andere scheiding voor kopers. Dit is niet zo. Instituut voor Parasitologie in Moskou uitgevoerde klinische studies van het supplement waarbij duizenden vrijwilligers met een diagnose van helminthiasis. Elk van hen ging naar één-maanden durende cursus van de behandeling. Na herhaalde onderzoek, bleek dat 98% van de vrijwilligers verlost van de parasitaire besmetting.

  In de regel, negatieve beoordelingen achtergelaten door klanten die nagemaakte product hebben gekocht. Bij het kopen van Intoxic op de website van de fabrikant kunt u er zeker van het resultaat – het wegwerken van parasitaire individuen
  Elke fles is voorzien van een unieke beveiligingscode die u toelaat om de authenticiteit van Intoxic controleren op de officiële website van de. fabrikant. Om deze code in te voeren in de speciale veld:. De test zal de originaliteit van het product vast te stellen

  Composition Intoxic

  Biologische remedie tegen parasieten Intoxic bestaat alleen uit natuurlijke stoffen:

  Elke plant component wordt in de natieve complexe structuur, vergelijkbaar met die van de cellen van het menselijk lichaam. Vanwege dit, ze gemakkelijk doordringen in het weefsel en onmiddellijk beginnen actief werk, het lichaam te bevrijden van de wormen.

  Het werkingsmechanisme van elke component van het supplement

  Onderdelen van het supplement voorzien in een reeks van functies voor de verbetering van het menselijk lichaam, parasiet geïnfecteerde individuen.

  Anti-parasitaire componenten H4>

  planten die deel uitmaken van het supplement vernietigen wormen allerlei, omdat ze een toxine voor een of meer soorten bioview:

  1. Kruidnagel;
  2. Aspen schors;
  3. De wortel van de Jungar van de ferrule;
  4. Wormwood;
  5. Fox;
  6. De wortel van bergenia;
  7. Pumpkin zaden;
  8. Tansy;
  9. De stinkende gouwe;
  10. Kurkuma;
  11. Inula;
  12. vlierbes;
  13. St. Janskruid;
  14. Birch;
  15. Tar;
  16. Garlic.
  17. OL>

   Elk kruiden component heeft zijn eigen werkingsmechanisme op de parasiet soorten:

 • vernietigt de weefsels en organen van de wormen;
 • strijd zijn met de processen van de ontwikkeling van ei tot larve en volwassen;
 • verlamming etc.

Evenals veel planten onderdelen hebben de volgende effect: H4>
 • een gunstig effect op de werking van de lever en het maagdarmkanaal;
 • verbetering van de afscheiding van gal;
 • schoon weefsels van stofwisselingsproducten van de wormen;
 • hebben protivojikotnam actie.

Components voor de gezondheid van de lever H4>

Nematomorpha afscheiden van grote hoeveelheden giftige stoffen, die het werk van de lever sterk bemoeilijkt. Daarom vereist maatregelen voor de revalidatie. In deze situatie, kan hulp worden verleend door de volgende bio-componenten:

Anti-inflammatoire en antibacteriële elementen H4>

tegengaan van het optreden van ontsteking, heeft een bacteriedodend effect, zuiveren het bloed en lymfe van giftige stoffen:

 1. Usneya;
 2. Lespedeza;
 3. Sumy;
 4. Cedar hars (terpentine);
 5. Tea tree olie;
 6. walstro;
 7. Wild nam;
 8. Stone olie;
 9. De Cordyceps.
 10. OL>

  Prebiotica van natuurlijke oorsprong H4>

  Herstellen gezonde darmflora:

 • aardpeer;
 • oligofructose;
 • Reis.

Andere elementen van het supplement H4>
 1. Clover. Verbetert de conditie van de bloedvaten.
 2. Peppermint. Het heeft een licht kalmerend effect, dier pijn voorkomt intestinale koliek, heeft een gunstig effect op de conditie en de darmen.
 3. Veselka. Herstelt de beschermende krachten van het immuunsysteem, bestrijdt infecties, virussen, bacteriën. Zuivert het bloed en de lymfe.
 4. Shiitake. Heeft antihistamine effect, voorkomt dat auto-immuunreacties.
 5. Strawberries. Gunstige invloed op de conditie van het hart en de urogenitale systeem.
 6. Corn zijde. Geneest de galblaas en alvleesklier.
 7. Sagan-Dali. Tonic voorbereiding die vitaliteit herstelt.
 8. OL>

  Indicaties voor gebruik met Intoxic

  Intoxic gebruikte medicatie voor de behandeling van alle soorten parasieten, vergiftiging van het lichaam van binnenuit. De toeslag is niet Bud, geen recept, in tegenstelling tot andere anthelmintische middel van kunstmatige oorsprong vereisen. Neem het als je symptomen van parasitaire besmetting.

  De toeslag kan worden gebruikt om worminfecties te voorkomen tijdens het reizen naar tropische landen om zich te beschermen tegen gevaarlijke tropische parasieten.

  Contra tot Intoxic

 • Biologische supplement Intoxic van parasieten wordt niet benoemd kinderen jonger dan 3 jaar.
 • Het is niet aan te raden om de druppels voor zwangere en zogende vrouwen te gebruiken.
 • Kan allergische reacties aan de elementen te veroorzaken betekent.

Zoals blijkt uit de recensies Intoxic op het forum, het nemen van druppels en heeft geen vervelende bijwerkingen veroorzaken.

Gebruik instructies Intoxic

De instructies te genezen op parasieten Intoxic beschreef de samenstelling, de wijze van gebruik en contra-indicaties.

De druppels moeten worden genomen op een lege maag drie keer per dag. Dan, binnen een half uur wordt afgeraden maaltijd
Het verloop van de behandeling – per maand.; als een preventie-instrument te nemen voor 15 dagen.

Dosering H4>

Voor verschillende leeftijdscategorieën wordt een bepaalde dosis en duur van de opvang.

 • Volwassenen: los 10 druppels Intoxic in 2 eetlepels drinkwater. Om door te gaan nemen van 30 dagen.
 • Kinderen van 6 tot 12 jaar: los 10 druppels Intoxic in 2 eetlepels van drinkwater. Om door te gaan nemen van 20 dagen.
 • kind van 3 tot 6 jaar: 2 eetlepels warm water mix 5 druppels van het supplement. Om door te gaan nemen van 10 dagen.

Waar te koop aan te vullen Intoxic

Het supplement van parasieten Intoxic daadwerkelijk te kopen in een supplementstore voor de prijs van 2700 roebel. Waar kunt u het authentieke product te kopen? Koop originele Intoxic druppels flesje van 10 ml op de officiële website van de fabrikant door te klikken op de link. De levering van het supplement wordt uitgevoerd op alle grondgebied van Rusland, Oekraïne, Wit-Rusland en Kazachstan uitgevoerd.
Lage prijs voor Intoxic is een van de tekenen van namaak. Bestel supplement Intoxic op de officiële website van de fabrikant.

& nbsp;

Negatieve recensies van klanten

Artsen raden twee keer per jaar naar het lichaam van bioview reinigen. De keuze van de methoden van preventie groot genoeg is:

 • natuurlijke remedies (knoflook, pompoenpitten, kruiden en kosten);
 • chemische supplementen (Dekaris, Pirogenal, Vermoxum, Bactefort);
 • de toeslag “Intoxic”.

Intoxic – waarheid of Scam H4>

De meeste verkocht via een wereldwijd netwerk supplementen kan geen supplementen worden genoemd. Intoxic is gewoon de infusie van verschillende planten, essentiële oliën en andere natuurlijke producten. Kopers die voor een dergelijke misleiding vallen, laat ik op het forum is negatieve feedback over het supplement Intoxic. Maar als zij naar een nieuwe komen, prees Intoxic reacties.

Niet lijden in geval van twijfel: Intoxic – Scam of waarheid? Om een ​​dergelijke gevaarlijke ziekte te behandelen, als het bot volgt de dokter met medicatie, bewezen door het ministerie van volksgezondheid.

Niet voor reclame vallen – zorg voor uw eigen gezondheid en portemonnee

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *