Nieuws

Handy Heater – adviezen, opmerkingen, prijs, waar te kopen

Handy Heater is een draagbare kachel die snel verwarmt de kamer en, zoals aangegeven door de fabrikant en bevestigd door de gebruikers maakt het mogelijk om te besparen op de stookkosten.

Het product heeft de volgende voordelen:

 • verbinding met een stopcontact, verticale of horizontale (roterende stekker).
 • Compact en eenvoudig mee te nemen.
 • Snel en eenvoudig verwarmd.
 • Energy 350 Watt.
 • Instelbare thermostaat.
 • Programmeerbare 12-uurs timer.
 • Auto-off timer
 • stille werking.
 • Maakt het plein.
 • opwarmt tot 23 vierkante meter.

De kachel heeft veel functies. Voor compacte apparaten indrukwekkend lage en hoge niveau-instellingen van de ventilator, een timer en een goede temperatuur range.

Verkocht in de volgende landen:

De inhoud

 1. Overzicht Handy Heater
 2. Ontwerp
 3. Gebruiksaanwijzing
 4. Reviews door echte gebruikers
 5. Waar te koop, hoeveel?
 6. OL>

  Overzicht Handy Heater

  Handy Heater is een elektrische kachel die een ruimte grootte tot 23 vierkante meter kan verwarmen. Dankzij de digitale timer, temperatuurregeling en ingebouwde beveiliging tegen spanningspieken verbinding met een stopcontact. Het product zal de ruimte te verwarmen en geld te besparen op stookkosten.

  Draagbare kachels zijn geen nieuw concept, en verkocht in warenhuizen en andere winkels met een brede selectie van maten en prijzen opties. Dergelijke apparaten zijn populair, omdat de verwarming van veel huizen of niet kan omgaan met de vorst en niet genoeg warmte niet geven, of zijn oneconomisch voor kortdurend gebruik.

  Dit apparaat is vrij klein en heeft een capaciteit van 350 watt. Hoewel het product een ruimte met een oppervlakte van 23 vierkante meter (de grootte van een standaard slaapkamer) kan verwarmen, wordt het beschouwd als meer geschikt voor kleine ruimtes zoals badkamer, kantoor kantoor kantoor. Het is ook handig om een ​​reis in tenten te nemen, treinen, auto dit apparaat onmisbaar zijn.

  Handy Heater straalt warme lucht dat voelt en ruikt net als de droger blaast de lucht. Inrichting standaardwaarde is 30 graden Celsius, terwijl de snelheid wordt ingesteld op een hoog niveau. De gebruiker kan de temperatuur 15-33 graden Celsius passen en stel de snelheid hoog of laag. Er is een timer die u toelaat om het te configureren voor 1-12 uur.

  Door de thermostaat ‘s nachts, kunt u het apparaat te verlaten zonder angst dat hij zal “wond” een heleboel kilowatt elektriciteit.

  Compact ontwerp ideaal voor kantoor, terrassen, badkamers, hostels, campings, kelders, garages, en nog veel meer. Daarbij blijft het apparaat koel aanvoelt.

  Design Handy Heater

  Smart, innovatieve producent ontwerp Handy Heater verkondigen zijn product is compact van formaat, maar op hetzelfde moment, krachtige prestaties dankzij de isolerende ontwerp Thermo-Ceramic.

  In ontwerp, zoals gezegd, wordt een regelbare thermostaat op temperatuur. Air circulerende ventilator met twee snelheden. Een digitale temperatuur display en timer on / off te verbeteren bruikbaarheid.

  Gebruiksaanwijzing Handy Heater

  In de doos met het product ingesloten instructie, die richtsnoeren over de werking van dit apparaat.

  1. Om de kachel voorkeur aan de muur.
  2. altijd sluit de verwarming direct in het stopcontact. Gebruik nooit een verlengsnoer of het netsnoer.
  3. Van de verwarming warme lucht naar buiten komt. Om brandwonden te voorkomen, laat de blote huid in de nabijheid van de buurt van de draaiende machine.
  4. Houd brandbare voorwerpen, zoals meubels, kussens, beddengoed, papier, kleding en gordijnen op een afstand van niet minder dan een meter aan beide zijden van de kachel.
  5. Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik in gebieden met een hoge luchtvochtigheid.
  6. Plaats nooit de eenheid waar het in een bad of een andere vergelijkbare plaatsen kan vallen.
  7. geschikt voor intern gebruik.
  8. OL>

   Waar te kopen, hoeveel Handy Heater?

   In conventionele winkels zoals een product moeilijk om te kopen, en vervolgens tegen een te hoge prijs (ongeveer 30-50 dollar per eenheid). U kunt geld besparen door het bestellen van een product in de online winkel.

   ter plaatse, op de groene toets (hieronder gelegen) en de terugkoppeling vullen. Gedurende de dag kunt u contact opnemen met de winkel en geef aan wat orde details.

   De scheepvaart wordt door verschillende maildiensten uitgevoerd (u kunt kiezen voor de meest geschikte voor u), en duurt 2-5 dagen. Rembours.

Dit vind je misschien ook leuk...