Gezondheid

Grow Ultra – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard, haar?

Ondanks de actieve bevordering van grijs in modebladen, maar weinig mensen echt willen om mezelf te zien met grijze haren. Spray Grow Ultra – ontwikkeld hulpmiddel voor een radicale oplossing voor dit probleem. De werking van natuurlijke aanvulling Grow Ultra gericht op het elimineren van de oorzaak van grijs haar – afname van de hoeveelheid melanine in de haarschacht. meningen over deze spray op het internet getuigen van de doeltreffendheid ervan. Wat is dit wondermiddel?

Het uiterlijk van grijze haren

Melanine wordt gesynthetiseerd door speciale cellen van de opperhuid – melanocyten, en haar belangrijkste taak is om huid en haar te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Met het ouder worden of onder de invloed van andere redenen voor de verminderde activiteit van de melanocyten, produceren ze niet voldoende pigment voor het kleuren van haar. Daarom is haar groeien terug aan het begin van de volgende cyclus van updates, en werd wit, en de cortex bevat minder dan 30% van het pigment.

Reden voor de remming van melanine synthese kan een genetische aanleg voor het begin van grijs haar. Het is bekend dat stress hormonen – adrenaline en noradrenaline -. Remde de aanmaak van melanine en dus haar begint te groeien in tijden van grote stress en emotionele beroering, ook draaien grijs

Hormonale veranderingen, zoals zwangerschap, menopauze of ziekte van de schildklier, bloedarmoede, vitiligo, Roken en milieugebied in de woonplaats van de persoon kan ook grijze haren veroorzaken. Grow Ultra, spray grijs haar, is speciaal ontworpen om dit probleem op te lossen, ongeacht de oorzaak van het ontstaan ​​ervan, zoals blijkt uit tal van adviezen.

De werkzame bestanddelen van de nevel Grow Ultra

De effectiviteit van de spray Grow Ultra als gevolg van de unieke componenten die in de samenstelling:

 1. De biotine.
 2. Oil Amla.
 3. Inositol.
 4. L-tyrosine.
 5. OL>

  Biotine is een van de B-vitaminen – V7. Het wordt ook wel aangeduid als vitamine H, uit de uitdrukking Haar und Haut, die uit het Duits vertaalt naar “haar en de huid”. Deze stof speelt een zeer belangrijke rol in het behoud van gezonde haren.

  Vitamine B7 is een co-enzym van verschillende enzymen die betrokken zijn bij het proces van het metabolisme van vetzuren, leucine, synthese van glucose uit anorganische verbindingen. Biotinemoleculen kunnen binnendringen in het lichaam door de huid. Een bron van zwavel in de synthese van collageen. Gebrek aan vitamine H leidt tot haar dat de kleur en het draaien grijs verliest, sommige onderzoekers geloven dat dit onderdeel kan vertragen de vergrijzing en zelfs herstellen haar naar zijn oorspronkelijke kleur. Met dit doel, wordt het toegevoegd aan shampoos, conditioners en behandeling maskers.

  Olie van Amla is een onderdeel van vele ayurvedische remedies voor haarverzorging. Oil of Amla is rijk aan vitamine C, carotenoïden, tocoferol. Het bevat waardevolle essentiële organische zuren: linolzuur en oliezuur, en quercetine, fytosterolen, tannines. Antioxidanten – vitamine E, quercetine, tannine – de vorming van peroxiden in het lichaam, die melanine in het haar vernietigt. De samenstelling van de olie Amla is rijk aan mineralen. Calcium, natrium, fosfor, kalium, magnesium, mangaan, ijzer, koper, chloor, zink

  topische applicatie van oliën van Amla vanwege biologisch werkzame bestanddelen verbetert de bloedcirculatie in de hoofdhuid, stimuleert de hergroei van het haar verhoogt het aantal actieve haarfollikels en profilaktirujut het ontstaan ​​van vroege vergrijzing.

  vitamine-achtige substantie Inositol wordt vaak aangeduid als vitamine B8. Inositol beschermt de celmembranen tegen schade, helpt de niveaus van noradrenaline verminderen, het onderdrukken van de synthese van melanine. Bij lokale gebruikt, deze stof verbetert de gasuitwisseling in de cellen van de hoofdhuid, wat ook bijdraagt ​​aan de melanocyten en versterking van haar. Inositol is een synergist van vitamine E in de strijd tegen de grijze haren.

  L-tyrosine – een aromatisch aminozuur dat van alle eiwitten van het lichaam, waaronder keratine van het haar bovendien veel enzymen. L-tyrosine gedeeltelijk synthese van adrenaline en noradrenaline reguleert, is direct betrokken bij de synthese van melanine.

  De voordelen van de spray Grow Ultra

  Kweek Ultra, spray grijs haar, herstelt de functionele activiteit van melanocyten, bevorderen van de productie van melanine, reanimeert de laagstructuur van de haarschacht, versterkt en hydrateert het haar, verbetert hun voeding door middel van stimulatie van de microcirculatie in de hoofdhuid, beschermt de haarschacht tegen UV licht en blootstelling aan warmte tijdens het stylen föhn of Styler.

  het gebruik van het supplement Grow Ultra versnelt het tempo van de haargroei en voorkomt haaruitval en helpt bij het slapende haarzakjes activeren. Ingrediënten producten werken samen, het stimuleren van de effectiviteit van elkaar.

  Grow Ultra helpt om roos, seborrhea en andere hoofdhuid probleem te bestrijden. Het haar wordt gezond en glanzend, en terug te keren zijn natuurlijke kleur.

  Het product is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Stapledon niet kleurpigmenten en geurstoffen, dus het is geschikt voor elke kleur van het haar en de gevoelige hoofdhuid, plakt niet en niet verzwaren haar.

  Voordeel van een preparaat is eenvoudig gebruiksinstructies en ongetwijfeld gemak in gebruik. Natuurlijke samenstelling biedt therapeutische en: effect, zoals blijkt uit tal van positieve adviezen

  .

  Application Grow Ultra

  Instructies voor het gebruik van het supplement Grow Ultra omvat de volgende stappen:

  1. Het product wordt enkel toegepast op schone, vers gewassen haar.
  2. Voor gebruik moet u de fles te schudden.
  3. Spray gelijkmatig gespoten op de haarwortels.
  4. Neat massage bewegingen gewreven in een hoofdhuid.
  5. Na massage kam het haar, het verdelen van de rest van de gehele lengte.
  6. OL>

   De mate van gebruik kan afzonderlijk worden ingesteld. Als er geen allergische reactie is op de toeslag componenten of individuele intolerantie, Grow Ultra kan worden toegepast behoorlijk lange tijd. U kunt af en toe pauzes gebruiken om effect van gewenning van de hoofdhuid aan biologisch actieve componenten van de behandeling uit te sluiten.

   De adviezen van degenen die al Stapledon geldt voor de grijze haren te bestrijden, heel positief.

   Alina, 28 jaar, Perm:

   “Als gevolg van de sterke spanning verscheen een paar grijze haren. Weet wat om uit te rukken hen onmogelijk is, en ondergang van de verf niet wil. Per ongeluk hoorde over Grow Ultra, spray grijs haar is een eenvoudige natuurlijke en makkelijk te gebruiken en omgekocht. Besloten om het te proberen. Na 3 maanden gebruik kan ik zeggen dat de kwaliteit van de strengen sterk wordt verbeterd, de nieuwe grijze haren verschenen, en die afgesneden, kwam nooit meer terug. ”

   Valeria, 36 jaar oud,:

   “Ik denk dat uw leeftijd is van cruciaal belang voor het ontstaan ​​van grijs haar – mijn moeder begon te grijs rechtsaf na 35. Tot later, heb ik besloten om een ​​natuurlijke reiniger voor de preventie kiezen

   .

   Stapledon, nevel grijs werd geadviseerd door mijn kapper zo goed godovoe tool. Hier eindigde de eerste fles. Zeker zal ik meer te nemen – haar gezonder, glanzend, zijdezacht om aan te raken als gevolg van een goede hydratatie, verdwenen roos. Grijs haar nee, dat is ook erg goed”.

   Inna, 43,

   “Hij vond een grijs haar. Natuurlijk, geverfd haar haren, maar ook hoop voor de terugkeer van zijn kleur is niet verloren. Over Grow Ultra ongeluk lezen van de vrouwen forum en besloten om het te proberen. Gewreven in de wortels volgens de instructies in de val en bleef haar te schilderen in de zomer, op vakantie, de verf afgewassen, en zag dat de grijze was veel kleiner -… het is bijna onzichtbaar Zelfs het haar is veel gezonder geworden “

Dit vind je misschien ook leuk...