Nieuws

Electricity saving box – adviezen, prijs, waar te kopen, nu kopen

middelen Sparen is een zeer relevant trend in de moderne wereld. En als hij wordt ondersteund door de constante groei van de tarieven, de energiebesparing wordt gewoon een noodzaak. De ernstige uitvoering van energiebesparende technologieën is een solide geld: verander alle lichten aan de huishoudster, koop een nieuwe koelkast of wasmachine vrij duur. Maar nu is het internet actief bewegende apparaat voor het opslaan van elektriciteit Elektriciteit Saving Box. Je moet kijken naar het dichter.

Het principe van de werking van de economie elektriciteit opslaan Box

De fabrikanten van economices energie Elektriciteitsbesparing Kastframe het principe van de beschikbare elektrische netwerk van twee soorten werkinrichting – actieve en reactieve. Het verschil tussen deze vormen van energie zijn erg belangrijk, maar ze zijn beide een integraal onderdeel van de volledige capaciteit:

Inrichting Elektriciteitsbesparing Doos, volgens de ontwikkelaars, onttrekt het netwerk onnodig reactieve component. Dit vermindert de totale netwerkbelasting, waardoor het stroomverbruik vermindert. Als gevolg daarvan, huishoudelijke apparaten gebruiken 30-50% minder energie, zodat het bedrag van de terugbetaling ervan was meer aanvaardbaar geworden. Vooral goed zichtbaar de doeltreffendheid van het instrument in de aanwezigheid van het voorwerp van een significante inductieve belasting.

Met andere woorden, de besparingen is te wijten aan de invoering van dergelijke processen:

 • tijdige absorptie condensor en dynamische introductie op het juiste moment van reactief vermogen;
 • vermindering van verliezen in het overwinnen van de weerstand van het circuit;
 • uitschakeling van netspanning schommelingen, gladstrijken piekbelastingen;
 • normalisering van elektropotok en structuur, die trillingen en lawaai van electrodevices vermindert.

In een normaal huis of appartement zijn er ook gadgets die reactief vermogen te creëren, kan het een koelkast, stofzuiger, haardroger, een boor of een keukenmachine zijn. In dit geval is de computer monitor of TV heeft een constante stroom. Sommige ambachtslieden, het bestuderen van Elektriciteit opslaan Box principe proberen te doen met hun handen apparaten die de reactieve energie omzetten in actief. Hoewel het internet lang gastheer een schema van een dergelijke inrichting ver in zijn ontwikkeling, heeft niemand bewogen. Vaak is de experimenten eindigen met de vervanging van de teller, een hoge boete of een oproep aan de brandweer. Daarom is het beter om professionals te vertrouwen en energiebesparing apparaat Elektriciteit Saving Box kopen.

De voordelen van het gebruik van het apparaat Electricity Saving Box

apparaten Energie besparen, Elektriciteit opslaan Box, zoals blijkt uit hun namen, werd ontworpen om het elektriciteitsverbruik van huishoudelijke apparaten te verminderen. In het proces van het testen van het toonde andere zeer aangenaam voor de kopers van de kwaliteit.

De besparingsniveau wanneer economizer gebruik wordt volgens de ontwerpers, 30-50%, afhankelijk van de consumptie van de stroom van de inrichting:

 • schijf elektrisch fornuis, decoupeerzaag, boorhamer, boren – 30%;
 • bol, broodrooster, koffiezetapparaat, waterkoker – 35%;
 • gasboiler voorzien van elektromotor, koelkast – 40%;
 • magnetron, verwarming, een strijkijzer, inductie kookplaat, TV – 45%;
 • wasmachine, droger, personal computer, de binnenlandse air conditioning -. 50%

Je moet aandacht besteden aan de kwaliteit van de bedrading in de kamer. Als ze oud en was niet veranderd, kan de economizer worden verminderd. Dit is te wijten aan het feit dat in de Sovjet-tijden, het posten van de pasvorm is gebaseerd op veel minder elektrische apparaten dan wordt tegenwoordig gebruikt. Daarom is een verhoogde verwarmen van de draden met de overeenkomstige extra stroom van elektriciteit.

Extra voordelen van de economieën van elektriciteit Elektriciteit Saving Box zijn:

 • de daling van het menselijke gezondheid schadelijke straling, die wordt uitgestraald door elektrische apparaten en leidingen;
 • de verlenging van de levensduur van verlichting lampen en diverse huishoudelijke apparaten;
 • deelname aan het proces van de bliksem en bliksem bescherming;
 • holle veiligheidsvoorzieningen.

Om te kopen en te installeren Electricity saving box meest gunstige op deze sites:

Ga naar de website van de fabrikant

Technische kenmerken van energosberegeniya

Het systeem wordt verkocht in een kartonnen doos groene en uitwendig is een elegante plastic doos met de contacten voor aansluiting op stopcontact. Vormen economisch vergelijkbaar met enigszins verhoogde computer “muis”, die zodanige afmetingen heeft: lengte – 12 cm, breedte van 7 cm, een dikte van 4 cm gewicht van de inrichting 125 gram zonder verpakking, 150g met verpakking. In het vak moet u een handleiding in het Russisch, maar soms zijn er gevallen ook wanneer het pakket is een liner op het Engels of Chinees. Echter, het apparaat is zo eenvoudig te gebruiken dat het is moeilijk om niet te raden hoe het te gebruiken.

In het geval kunt u zien wat er in de economizer:

 • filmcondensator;
 • diodebrug met 2 weerstanden (weerstand);
 • 2 groene led;
 • 1 een zekering.

De inrichting werkt bij aansluiting op een standaard voeding nadat de meter zo dicht mogelijk bij het, parallel aan de belasting. Geen instellingen te maken, is er geen noodzaak, nadat in het stopcontact onmiddellijk oplichten groene LED’s, betekent dit dat economisch al begonnen om op te treden. Onderhoud het nodig heeft.

toegestane belasting 5-19 kW, dat wil zeggen de gemiddelde appartement genoeg een van economieën aangesloten op een standaard circuit met een spanning van 220 watt zijn. Je moet het niet worden geïnstalleerd in gebieden met een hoge luchtvochtigheid, zoals zwembad, badkamer, sauna. De maximale vochtgehalte aanbevolen door de ontwikkelaars van de normale werking van het apparaat bij 85%. De fabrikant geeft een jaar garantie op de armatuur, maar zijn bron functioneren in normale omstandigheden niet minder dan 10 jaar.

De kracht van de aanpassing is de volledige veiligheid voor elektrische apparaten en bedrading. Geen interferentie en de integriteit van de keten of zegel van de meter is niet gebeurt. Het gebruik van Savera volkomen legaal en zal niet leiden tot problemen met toezichthouders. Veiligheid en kwaliteit wordt bevestigd door certificaten van overeenstemming afgegeven door een aantal landen, die het apparaat te verkopen, zoals Rusland, Kazachstan, Oekraïne, Wit-Rusland, Moldavië.

Een lucht economizer Elektriciteit opslaan Box kopen

Op het internet veel van de voorstellen voor de verkoop van alle soorten van Electricity saving box. We moeten echter begrijpen dat onder hen de aanzienlijk deel van vervalsingen van onbekende bedrijven die de verschijning van deze apparaten te kopiëren, maar hebben echt geen effect.

Om het lot van bedrogen door fraudeurs te voorkomen kan worden, de aankoop van alle benodigde apparatuur op de website van de officiële distributeur, die in contact staat rechtstreeks met de fabrikant zonder company-pads en extra cheats van kosten. De kosten van de economizer is heel democratisch en is 1690 roebel.

Het mechanisme van de aankoop is zeer eenvoudig en transparant:

 • De klant komt op de officiële website van de distributeur en gaat hun naam en telefoonnummer van de geselecteerde Windows.
 • Binnen een korte periode van tijd zal de Beheerder terug te bellen het nummer voor bevestiging en bestellen. Het is mogelijk te plegen over vraagstukken met betrekking tot de kenmerken van de economizer.
 • Parcel wordt per post verstuurd en geleverd binnen een week na het bestellen.
 • De koper betaalt voor het pakket pas nadat u het heeft ontvangen. Geen behoefte om te vallen in de valkuil van gewetenloze handelaren die te bieden aan een vooruitbetaling aan de Bank kaart te maken, waarna de klanten te bedriegen.

Reacties en meningen over het apparaat Electricity Saving Box

Met betrekking tot de opzet en werking van de Elektriciteit Saving Box meningen op het internet kan de verschillen van een bepaalde “Ja” om een ​​categorisch “nee” te vinden. Om Elektriciteit opslaan Box begrijpen scheiding of echter, hebben we gekozen voor een aantal echte adviezen van mensen die vertrouwd zijn met het apparaat uit de eerste hand. Na deze herziening, kan de consument hun eigen oordeel te vellen over de economische en maak een weloverwogen beslissing over de noodzaak van zijn aanwinst:

 • “Mijn werk is aangesloten en het Internet. Voortdurend botsen is de besparing doos. Besloten om erachter te komen wat er gebeurde, ging ik naar een gespecialiseerd forum. Er zijn ervaren professionals schrijven dat het onmogelijk is om het te laten werken. Zelfs werd het interessant, ik gekocht en begonnen met het testen. Ongeveer 50% van het niet is, maar 10% is het apparaat voor mij redt”(Igor Vakulin, 32 jaar oud, Kaliningrad).
 • ‘Wat een onzin? Kan niet de energie van een jet in een actieve transformatie en om de gewenste spanning stabilisator af te stemmen, 3 die niet de moeite waard is een cent. Tafels en studies al deze gewoon om te knoeien met de hoofden van mensen. Dat zijn allemaal leugens , ik geloof niet dat”(Arnold, Kaluga).
 • “Ik elektrisiti gekocht om een ​​beetje te wassen om het elektriciteitsverbruik te snijden. Zal niet normaal te verlichten uw garage, zal de klant niet wachten. En lichten, en veel betalen. Zuinige benaderd, bijna een derde van het loon was minder . Slechts één gekwetst, waarom al de Chinezen hebben om te kopen? heeft onze Russische instrument niet te maken, niet om iemand te betalen?” (Stepan Iljitsj, 49 jaar oud, Novgorod).
 • “Vorig jaar kwam aan de vader-in-law te bezoeken en zag dat hij Electricity saving box in het stopcontact inbegrepen. Ik vertelde hem over de weerstand en de rassen van spanning, en de hogere harmonischen. En hij weet lacht, ja rekeningen laat me, en er elke maand sparen voor 300 roebel, ondanks het feit dat hij en zo elke bol een uitschakelt”(Mikhail Konoplev, 40, g. Volokolamsk).
 • “Gekocht Elektriciteit Saving Box in het kantoor, omdat ze te veel licht om te betalen. Wij hebben een oud gebouw, in de winter hebben we kachels om een ​​beetje te verwarmen, maar nog steeds 15 computers, 8 printers, verlichting, waarbij kleine dingen had . Eerder in de maand en een half duizend kilowatt aangevallen, en wij zijn staat medewerkers, hebben we een hoop geld niet toe te wijzen. Eenmaal gevestigd economisch, meer dan 900 kilowatt nooit gehad. al mijn vrienden aanbevelen aan door deze uitvinding is goedkoop, verdient zich zeer snel, in slechts 2 maanden”(Andrey Ivanov, Sint-Petersburg).

& nbsp;

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *