Nieuws

Denta Seal – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, nu kopen,

& nbsp;

Denta Seal product combinerend de remineralisatie en het effect van verzegeling. Dit is de beste tandheelkundige remedie om je tanden witter en tandbederf te voorkomen. Afdichting tandpasta Denta Seal populair over de hele wereld.

De structuur verschilt van de gebruikelijke middelen voor de verzorging van de mondholte. In de samenstelling geen fluor is geschikt voor elke leeftijd en als vervanging voor eenvoudige pasta.

hydroxyapatiet seal kleine, open kanalen in uw tanden. Dit zorgt ervoor dat de pulp wordt beschermd. Binnenkant van de tand zal niet water, etensresten of lucht. Als gevolg hiervan zal niet de ervaring van pijn.

Regelmatig schoonmaken elimineert haarscheurtjes en poetst het glazuur. Dit is een doorbraak op het gebied van orale middelen gebruikt thuis.

Kopen Denta Seal in de apotheek of op de website

Er is niets dat niet op het internet zullen worden verkocht. Het is echter mogelijk om een ​​nep te krijgen. Wij garanderen de kwaliteit van de goederen en een terugbetaling als je niet komt. Koop Denta Seal tot stand te brengen afdichting op de link hieronder. Het bedrijf dat deze pasta produceert op uw site geeft volledig informatie over de eigenschappen van de vullingen en whitening.

Focus tandpasta Denta Seal

Oplossing voor orale Denta Seal en afdichting tandpasta te ontdoen van micro-scheuren in het glazuur en beschermt tegen tandbederf. De tandarts zal veel minder zijn, dankzij de herstellende eigenschappen. Om te komen tot een beter effect kan 4 weken van het gebruik van dit gebitsverzorging. Dan overstappen naar een ander merk.

farmacologische beschrijving van Denta Seal

Verkrijgbaar pasta Forces Denta (Denta Seal en afdichting tandpasta) buis met 75 ml. dat is in een individuele doos voor één ding. Belangrijkste werkzame bestanddeel: fluoride en hydroxyapatiet. De oriëntatie – effect van het bleken van tanden en tanden vullen

.

De prijs van de tandpasta Denta Seal

Het staat vast dat in 2018, van februari, de pasta kan worden verkocht tegen een vaste prijs:

& nbsp;

Denta Seal afdichtingsprofieltechniek: Beschrijving

Het is de kwaliteit van de pasta verantwoordelijk voor het al witte tanden.

De reiniging geschiedt zeer voorzichtig, zonder schade aan emaille. De fabrikant merkte afdichtwerking die Denta Seal maakt tot stand te brengen verzegeling, als het om de cursus gebruik.

Sinds de voltooiing van de tanden op de twee jaar, beschermd tegen tandbederf, omdat ze rijk zijn aan mineralen die het proces vertragen.

De voordelen zijn:


 1. Afdichting effect als gevolg van binnendringen van continu nanodeeltjes glazuurdefecten in de tanden. Een regelmatige reiniging van de tanden deze tandpasta kleine schade kristallizuetsya;
 2. Whitening, mogelijk gemaakt door de componenten in de pasta. Bij het reinigen is het wegwerken van de stenen, een donkere plaque;
 3. Deodorisatie, antibacteriële, anti-inflammatoire werking;
 4. De prijs, die in vergelijking met de diensten van een tandarts is veel lager.
 5. OL>

  De ingrediënten van tandpasta Denta Seal

  hydroxyapatiet is het hoofdbestanddeel. Deze stof bevatten zinkt in de zee, ze is bekend dat ze sterker zijn dan een menselijke tand.

  emaille, vloeibare zachte meer heldere vlekken van de tand (demineralisatie foci), hen te beschermen tegen tandbederf.

  Minor componenten tandpasta Denta Seal afdichten van effect: cocamidopropylbetaïne, glycerine, Alumina, pentanatriumtrifosfaat, AromaTitanium Dioxide, carrageenan, Natriumfluoride, natriumsaccharine, natriumhydroxide, natriumlaurylsulfaat, PEG-6, limoneen, CI 74160, CI 74260, Aqua, sorbitol, gehydrateerde silica, xanthaangom.

  Guide to Denta Seal voor whitening en vullingen • Als u uw tanden te poetsen, vindt u een kleine erwt pasta aangebracht op de borstel nodig hebben;
 • Het zuiveringsproces wordt geproduceerd vanaf de basis van elke tand naar beneden enzovoort;

 • Na spoel de resterende pasta uit zijn mond;
 • Herhaal de dagelijkse schoonmaak.

Contra-indicaties en bijwerkingen

Niet beperkt tot alleen de beschadigde tanden. Zwanger en tijdens de borstvoeding veilig is om het te gebruiken. De pasta is niet in staat om allergieën veroorzaken.

Tandpasta Denta Seal tot stand afdichten en bleken niet komen nog in de winkels en tandartsen geschillen over efficiëntie en veiligheid. Zij waren van mening dat deze pasta aanzienlijk het aantal bezoeken aan tandheelkundige klinieken zal verminderen.

Beoordelingen ongeveer Denta Seal en opmerkingen

We kunnen de meningen van degenen die probeerden op zichzelf en verzegelen en whitening eigenschappen te lezen.

Afdichting tandpasta Denta Seal heeft slechts polojitelnii comentários. De opmerkingen kan worden gevonden over de hele wereld.

& nbsp; H5>

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *