Gezondheid

Black Mask – adviezen, prijs, waar te kopen, apotheek, is het de moeite waard?

De vrienden van Hello! Ik presenteer u een recensie van een sensationele cosmetisch product -. Gezichtsmasker Black Mask van acne en mee-eters

Vandaag is deze tool is overal geadverteerd, dus ik weet zeker dat je ook gehoord. Black Mask leek een zeer interessant product, dus snelde ik naar de echte reviews te vinden, en dan is het te testen u in persoon, bestelde ik een pakket van tools op het internet.

Deze aankoop werd veroorzaakt niet alleen stationair nieuwsgierigheid. Werkelijk de eigenaar bent van een vette en problematische huid gevoelig voor ontstekingen en mee-eters, dus ik hoopte dat de populaire masker in staat om me te helpen. Op het einde, was ik erg blij met het effect van Black Mask op mijn huid en het resultaat dat ik kreeg na het aanbrengen. Nu zal ik u vertellen in detail over de samenstelling, functies en het gebruik van dit product, en zullen hun indrukken te delen over hem.

Vorm van de introductie en het verpakken van Black Mask

Het masker wordt verkocht in Black verpakking. Verpakking design is uitgevoerd in de stijl minimalisme.

Al het kunstwerk bestaat uit een zwarte achtergrond waarop wit leed alle nodige informatie. Het lijkt erop dat de verpakking is zeer origineel en stijlvol. Als voor het masker, het is een viskeuze en dikke massa van donkergrijs met een vrij sterke kruiden geur. De massa van het product in de buis 40 gram.

De samenstelling van de Black Mask

Een van de belangrijkste ingrediënten, die het product dankt zijn ongewone Black wordt geactiveerd bamboe houtskool. Deze stof heeft de unieke eigenschap om diep in de poriën en absorberen vuil en overtollig talg.

Andere componenten van het masker zijn:

 • provitamine B5, die het lichaam is verantwoordelijk voor de gezondheid en het uiterlijk van de huid, geneest lichte verwondingen, verminderen ontstekingen, hydrateert de cellen en vermindert rimpels;
 • Tarwekiemolie, dat rijk aan vitaminen, mineralen en zuren, perfect verzacht en voedt de huid bevordert celregeneratie, verbetert de bloedcirculatie, behoudt de jeugdigheid van de weefsels
 • Olijfolie, dat een opslagplaats van vetzuren die de huid beschermt tegen uitdroging en verbetert de zuurstoftoevoer naar de cellen;
 • Het extract van grapefruit schil die de huid verstevigt en lichter donkere vlekken en helpt om de poriën te verkleinen;
 • Collageen is verantwoordelijk voor de elasticiteit en jeugdige huid.
 • Ook het masker is voorzien van veilige extra ingrediënten:. Water, plantaardige glycerine, schuimmiddel, oplosmiddel, parfum

Alle stoffen die bij de vervaardiging van het produkt getest en ongevaarlijk. Dankzij deze Black Mask is geschikt voor bijna iedereen, zonder te irriteren zelfs de gevoelige huid van mensen met allergieën. Tijdens de zwangerschap kan worden gebruikt na overleg met een arts.

Actie Black Mask

Unieke Black Mask, die werkt als gesneden in verschillende richtingen:

 • Ten eerste, het is zeer effectief reinigt de huid. Product toegepast op de huid, droogt tot een dichte film die letterlijk zuigt uit de poriën van de verontreiniging, toxinen, talg te vormen, en dit kan geen twijfel over bestaan, omdat al deze schadelijke stoffen uit de huid, kunt u zien op de achterkant van de maskeren nadat het van het gezicht wordt verwijderd. Als gevolg van deze reiniging van de huid krijgt ontdoen van lelijke mee-eters, reduceert het risico op ontstekingen en de vorming van puistjes, een persoon krijgt een frisse en mooie uitstraling zonder een vette Shine.
 • Ten tweede, masker biedt uitgebreide zorg voor de huid, na gereinigde poriën doordringen vitaminen, mineralen, voedingsstoffen en water. Daardoor wordt de huid glad, zacht en elastisch, rimpels glad en vlak ziet er jonger.
 • In de derde plaats, de tool helpt om de poriën te verfijnen en dit betekent dat na het aanbrengen van het masker, worden ze minder verontreinigd, en dus, om het risico van ontsteking en het verschijnen van nieuwe mee-eters en puistjes te verminderen.
 • Hoe maak je een Black Mask gebruiken voor puistjes, mee-eters, ontsteking

  Handleiding ziet er als volgt uit:

 1. reinigen van uw gezicht.
 2. Breng het masker op de huid. Het is mogelijk om de behandeling van het hele gezicht of specifieke probleemgebieden waar er acne en andere huiduitslag. Bij toepassing van de middelen die nodig zijn om gevoelige gebieden rond de ogen en lippen en stoelen, bedekt met haren voorkomen.
 3. Laat op het gezicht gedurende 25 minuten. Als het drogen masker wordt donkerder en uitgegroeid tot dichte elastische film, het nemen van de huid en de afvalstoffen en het geven nuttig.
 4. Na deze tijd het masker te verwijderen uit het gezicht. Hiervoor moet je op te halen de rand van de gedroogde film en langzaam van de huid. De resten van het masker goed spoelen met water.
 5. OL>

  Reglement van orde:

 • Voor het aanbrengen van de middelen, is het oké aanbevolen om de huid te stomen. Dit zal helpen om de poriën te openen en het proces van zuivering efficiënter te maken.
 • Zorg dat het masker op de wenkbrauwen en de hoofdhuid als removal tools in dit geval zal gepaard gaan met pijn.
 • Om af te wassen masker door water met kamertemperatuur omdat er te warm of koude vloeistof van invloed op de conditie van de poriën en vermindert de effectiviteit van de procedure.
 • Na het verwijderen van het masker van het gezicht is het raadzaam om toe te passen op de huid lichte moisturizer. Het is niet nodig om de dichte cosmetica te gebruiken als ze de poriën gereinigd kunnen verstoppen.
 • Binnen een paar uur na de ingreep geadviseerd om niet te gaan op de straat, zoals de open poriën zijn zeer gevoelig voor invloeden van buitenaf en gevoelig voor snelle vervuiling.
 • Ondanks het feit dat de kans op allergische huidreacties de Black Mask is erg laag is, is het raadzaam om het gereedschap in de holte van de elleboog te testen.

De frequentie van het aanbrengen van het masker twee keer per week voor de vette huid, een keer per week – als het droog is. De aanbevolen duur van de cursus is drie tot vier weken.

Mijn ervaring van het gebruik van de Black Mask Black Mask

Ik vond dit gezichtsmasker. Het gebruik is heel eenvoudig: u hoeft alleen de viskeuze stof op de huid, wacht tot het droogt, en vervolgens van het gezicht van de gevormde film verwijderd. Toen ik de procedure had en vervolgens gekeken naar de andere zijde van de folie, die contact maken met de huid, was ik geschokt. Het oppervlak werd bezaaid met pluisjes stoffen uit de poriën

Hoeveel nare dingen, zo blijkt, was in mijn huid! Ik heb ook gemerkt de volgende wijzigingen:. Ontstoken puistjes verlicht en gedroogd, werd de huid zacht, fris en mat, en het gezicht kreeg een mooie schaduw

Drie weken lang heb ik de Black Mask op een regelmatige basis. Met elke nieuwe procedure, de film had minder vet en vuil, en dit betekent dat het gereedschap niet alleen reinigt de poriën, maar ook beschermt tegen besmetting.

Daarnaast is de loop van de maskers bracht me de volgende positieve resultaten: genormaliseerde activiteit van de talgklieren, is bijna helemaal verdwenen puistjes en acne, werd de huid elastischer en jeugdig. Black Mask produceert een cumulatief effect, dus nu heb ik geen behoefte om het te gebruiken vaak.

Na de intensieve cursus gebruik ik het meerdere keren per maand voor preventie. Doorgebracht masker zeer spaarzaam, zodat een buis zal me duren voor een lange tijd.

Dus, als u een huidproblemen, ik ten zeerste aan te bevelen de Black Mask proberen. Dit product helpt om zich te ontdoen van de vele problemen, en het is absoluut veilig voor de gezondheid.

Voordelen Black Mask:

 • Zeer effectieve natuurlijke ingrediënten;
 • Een eenvoudige manier om te gebruiken;
 • perfect reinigt de poriën;
 • Helpt om zich te ontdoen van acne en puistjes;
 • Skin care;
 • zorgt voor een lange-termijn resultaten;
 • spaarzaam gebruikt;
 • Heeft geen contra-indicaties en bijwerkingen.

Dank u voor uw aandacht! Wees gezond, mooi en vergeet niet om voor zichzelf te zorgen! En om te kopen natuurlijke Black Mask Black Mask is goedkoop en vertrouwde winkel kunt u de knoppen aan de onderkant te gebruiken. Ik kijk uit naar uw feedback!

Black Mask acne Black Matcherna masker voor acne Black Mask hielp me de problem.Written te lossen door: Evgeniya gesproken over dit masker een vriend gebeld en net als dat werd voortdurend om me om het te kopen. Ik heb probleem met een persoon van 14 jaar en ik heb niet geprobeerd. Hoeveel geld op crèmes en zalven gegooid, bang om te zeggen … In het algemeen, was ik leidde tot haar overtuigingskracht en besloten om een ​​monster te bestellen. Na de eerste drie programma’s die ik de poriën kleiner geworden en de nieuwe helderheid verschenen. Een week begon later aan de puistjes te ondergaan en de huid is zichtbaar frisser. Ik heb ervan genoten en ik bestelde een andere verpakking totdat er actie. In het algemeen, de 2 maanden heb ik gebruik gemaakt van de Black Mask, en gedurende deze tijd, werd mijn gezicht veel schoner, nieuwe laesies was drie keer zo klein, slechts 1-2 puistje per week. Ik was erg blij met haar actie en ik zal blijven

Dit vind je misschien ook leuk...